Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka

Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na trailer na film, ve kterém John Goodman musí přihlížet tomu, jak Bruce Willis honí zločince a jezdí nahatý na skateboardu.

Dřív bývala v akčních filmech a nejrůznějších kriminálkách pro hrdinu motivace, když mu zabili bráchu nebo unesli manželku. V dnešní době je v módě unášet psy. Své o tom ví Keanu Reeves a teď se přiučí i Bruce Willis. Ten se z pozice hvězdy první velikosti přesunul k hraní ve filmech, o kterých pravděpodobně poprvé uslyšíte až ve chvíli, až vám jejich název oznámí hlasatel ve 23:15 na TV Barrandov. Schválně, počítejte se mnou. Poslední čtyři filmy, ve kterých Bruce měl výraznější roli, jsou: Vice, Na vlastní pěst, Nebezpečný náklad a Maradeurs. O kolika z nich jste už slyšeli? A kolik jste z nich viděli?

Once Upon a Time in Venice (Tenkrát ve Venice) se zdánlivě řadí k téhle béčkové produkci, ale tentokrát je něco jinak. Tak třeba obsazení je až podezřele nabité. Jason Momoa, John Goodman, Thomas Middleditch, Famke Janssen, Stephanie Sigman, Adam Goldberg a Kal Penn? To je úctyhodná kolekce. A pokud jde o děj, tak zjevně máme čekat víc, než obyčejnou policajtskou báchorku.

Willis hraje soukromého vyšetřovatele, kterému unesou psa. Unese ho drogový dealer v podání Momoy, který si smrtícího chlápka evidentně dost vychutnává. A Willis u toho souloží s mladými děvčaty, jezdí nahatý na skateboardu a převléká se za ženu. Tohle opravdu nebude jen obyčejná policajtská báchorka...

Nabručený polda, který se s ničím nemaže, to je přesně ta role, která Willisovi jde a chce jej v ní vidět. Trailer navíc působí dojmem, že se tvůrci snažili dát filmu i nějaký výraz...i když v tomhle případě je ten výraz takovou levnou verzí Pain and Gain nebo filmů Shanea Blacka. Na jednu stranu se občas kamera snaží působit zajímavě, na druhou stranu mi připadalo, že se v upoutávce dost zvláštně stříhá. Jako by půlka scén nebyla střihnutá tehdy, když střihnutá být měla, ale o moment dříve nebo později.

Samozřejmě to může být problém traileru, ale také nedostatku zkušeností začínajících režisérů, Marka a Robba Cullenových. Ti se předtím živili jako scenáristé. Psali ale hlavně pro nepříliš úspěšné seriály, nebo pro průměrnou policejní komedii Cop Out, kterou natočil Kevin Smith, který zároveň popisuje tehdejší natáčení s Bruce Willisem (ano, tam hrál taky) jako peklo na zemi. No a teď už ten trailer:

Galerie: 5

Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu Once Upon a Time in Venice: Willis si hraje na Johna Wicka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest