Gotham City Sirens: Našla se představitelka Catwoman?

Gotham City Sirens: Našla se představitelka Catwoman? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Sociální aktivity tvůrců možná prozradily další zajímavý casting.

Občas se stává, že režisér či producent nějakého filmu začne na sociálních sítích sledovat nějakého herce a hned se rojí spekulace ohledně souvislostí. Nově se to týká DC a jejich chystaného filmu Gotham City Sirens, ve kterém uvidíme ženskou týmovku v podání Catwoman, Poison Ivy a Harley Quinn. První dvě postavy zatím své představitelky nemají, objevují se však náznaky toho, kdo by si mohl zahrát kočičí ženu.

David Ayer, režisér Suicide Squad a právě Gotham City Sirens, začal čerstvě na Twitteru sledovat Eizu González, mexickou herečku, kterou můžete znát z letošního Baby Drivera. Vše přiživuje to, že i sám šéf DC Films Geoff Johns herečku na Twitteru sleduje a nedávno se údajně účastnila schůzky ve Warner Bros. Aby toho nebylo málo, herečka sama zveřejnila na svém Twitteru fotky v přiléhavém oblečku podobnému právě tomu, který nosí Catwoman se slovy „nová uniforma“. Věkem je navíc herečka stejně stará, jako Margot Robbie, představitelka Harley Quinn (27 let).

Podobné sociální aktivity tvůrců můžou být jen náhodné, zde se však sešlo trochu víc náhod najednou a tak můžeme čile spekulovat, či náhodou novou představitelkou Catwoman nebude právě González. V galerii si můžete prohlédnout fanouškovský výtvor, jak by asi mohla González v roli Catwoman vypadat. Gotham City Sirens jsou zatím ve vývoji a neznáme ani datum premiéry. Co říkáte, hodila by se herečka do vyzývavé role?

Galerie: 3

Gotham City Sirens: Našla se představitelka Catwoman? | Fandíme filmu Gotham City Sirens: Našla se představitelka Catwoman? | Fandíme filmu Gotham City Sirens: Našla se představitelka Catwoman? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest