Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava

Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér Doug Liman se podělil o několik detailů o chystaném pokračování Edge of Tomorrow, které má sérii uzavřít.

Nedávno bylo oznámeno, že se skutečně chystá pokračování akční sci-fi Na hraně zítřka, nazvané Live Die Repeat and Repeat. A podle detailů, které režisér Doug Liman postupně sdílí s veřejností to vypadá, že by z projektu nemusel vycouvat, jako nedávno z Justice League Dark.

V rozhovoru s reportérem MTV Liman uvedl, že pokračování podle něj nemusejí být vždy nutně jen větší. Ba naopak. První film lze považovat za určitou reklamu, která přilákala diváky ke konceptu. Fanoušci podle jeho mínění na Edge of Tomorrow milují celou situaci (neustálé opakování stejného dne), ve které se hrdina v podání Toma Cruise nachází a milují humor filmu. Doug doslova říká, že nepotřebuje mít co dvě minuty akční scénu. Daleko raději se bude soustředit na postavy, na Cruisova hrdinu a Ritu (Emily Blunt). K nim přibude ještě jedna třetí postava, která si podle režiséra ukradne celý film pro sebe.

Dvojka podle Limana uzavře příběh, který se otevřel v jedničce. V prvním filmu Tomův hrdina zachrání Ritu, ale ta si jej nepamatuje. To posune vyprávění zcela novým směrem. Pokračování začne v momentě, kdy první film skončil, ale překvapivě nepůjde o klasický sequel, ale o prequel. Režisér naznačuje, že scenáristé (potažmo tedy filmoví mimozemšťané) ještě nějakým dalším způsobem zamíchali s časem, ale víc prozatím prozradit nechce.

Většina pokračování se nebude odehrávat na bojišti a máme čekat úplně nové pojetí soubojů. Opět máme očekávat spoustu futuristických technologií a z jejich používání budou hodně vycházet humor i drama. V jedničce Limana hodně bavily momenty, jako když najednou bitevnímu exoskeletu došla baterka nebo když se hrdinovi přepnul ovládací jazyk. Pokračování se má odehrávat v takovém prostředí, aby z podobných detailů mohlo vyprávění čerpat ještě mnohem víc.

Celé pojetí dvojky nezní vůbec špatně a vypadá to, že se opravdu scenáristé snažili přijít na to, jak si s celým konceptem časové smyčky co nejvíc vyhrát, místo toho, aby jen posypali již jednou vymyšlené nápady větším rozpočtem. Tak snad to bude vítězná cesta.

Zdroj: Variety

Galerie: 10

Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2: Menší než minule, zazáří nová postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest