Escape Plan: Trojka už se točí

Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdo všechno ve filmu bude hrát a o co půjde.

Ještě jsme ani neviděli Plán útěku 2 (premiéra je neurčitě stanovená na rok 2018) a už se točí Plán útěku 3. Sylvester Stallone sdílel několik videí z místa činu, která jsou toho důkazem. O trojce je zatím známo, že se bude jmenovat Escape Plan 3: Devils Station a Sly se vrátí v hlavní roli, jako expert na vězeňskou bezpečnost Ray Breslin. Dále se z předchozí části vracejí Dave Bautista, Jaime King, Lydia Hull, a Tyler Jon Olson a podle jednoho ze Stalloneových videí i 50 Cent.

Nově je doplňují Max Zhang (Velmistr, Ip Man III), Devon Sawa (Final Destination), Harry Shum Jr. (Shadowhunters) nebo Malese Jow (The Vampire Diaries). Tentokrát režíruje John Herzfeld (15 minut) a scénář opět napsal Miles Chapman, zodpovědný za jedničku i dvojku.

Informace o tom, o čem bude trojka pojednávat (aniž bychom věděli, o čem vlastně bude dvojka), se zatím jemně rozcházejí. Podle jedné verze je dcera ředitele hongkongské technické společnosti unesena při zdánlivě rutinním pokusu o získání výkupného. Jak Ray Breslin a jeho tým pronikají hlouběji do celé situace, zjišťují, že pachatelem je vyšinutý syn jednoho z jejich dřívějších protivníků, který souběžně unesl Breslinovu milou a drží ji v masivní věznici známé jako Ďáblova stanice.

Podle pozdější synopse musí Ray Breslin (Stallone) a Trent DeRosa (Bautista) spojit síly, aby zachránili člena jejich týmu, který je držený v Ďáblově stanici, věznici, ze které se nikdy nikdo nedostal.

Sylvester Stallone prozradil, že se natáčí uvnitř Mansfieldské věznice, kde se natáčely exteriéry slavného Vykoupení z věznice Shawshank.

Galerie: 6

Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu Escape Plan: Trojka už se točí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest