Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje

Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sám Rambo zveřejnil po novinkách o vlastním přeobsazení kryptickou zprávu. A chystá pokračování Plánu útěku.

Když se objevila zpráva, že produkční společnost Millenium chystá nového Ramba bez Sylvestra Stallonea, vyvolalo to mezi fanoušky vlnu nevole, jak jste ostatně sami mohli vidět v komentářích tady pod článkem nebo u nás na Facebooku. Co na to sám Stallone? Na sociální sítě přidal postupně dva kryptické příspěvky.

První příspěvek říká: "Člověk musí ovládat svůj život, aby ten život nezačal ovládat jeho. Nic nekončí." K příspěvku byl zveřejněný první obrázek, který můžete vidět dole v galerii, tedy plakát ke snímku Rambo: Last Stand, jak se měl pátý Rambo jmenovat, když jej psal v roce 2011 scenárista Sean Hood. Námět pro scénář připravil sám Stallone, děj měl být zasazený na americké maloměsto a mělo se jednat o snímek podobný Nesmiřitelným Clinta Eastwooda. Jeden by skoro chtěl říct, že jsme se realizace podobného nápadu dočkali alespoň s Arnoldem Schwarzeneggerem. Druhý Stalloneův příspěvek ukazuje fotku z Ramba III, ke které připsal: "Někteří lidé se domů vrátit zkrátka nemohou."

A teď co se nám tím snaží Stallone naznačit. Stále stojí o to, aby se objevil v Rambovi 5, ale zabraňují tomu vnější okolnosti? Rambo je pro něj uzavřenou kapitolou, ale Rambo jako takový nekončí a máme se na nové filmy bez Stallonea těšit? Nebo snad vzkazy máme chápat tak, že Sylvester končí jako Rambo, ale do důchodu se ještě ani zdaleka nechystá?

Ať už to s Rambem dopadne jakkoliv, měli bychom Stallonea potkat v jiném pokračování. Chystá se Plán útěku 2 (Escape Plan 2). Zatím to nevypadá, že by se měl ve filmu objevit Arnold Schwarzenegger a Stallone by tentokrát měl mít pouze vedlejší roli. Scénář znovu píše Miles Chapman.

Zdroje: Deadline, Sylvester Stallone I, II

Galerie: 6

Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu Přeobsazení Ramba: Sylvester Stallone komentuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest