Trojčata: Co na to Arnold Schwarzenegger?

Trojčata: Co na to Arnold Schwarzenegger? | Fandíme filmu
A co říká Arnold na Pravdivé lži 2 a dalšího Terminátora?

Když jsme se poprvé dozvěděli o Trojčatech, většina z nás pouze nevěřícně kroutila hlavou. Teď vyšlo interview s Arnoldem, ve kterém se nás Schwarzenegger snaží přesvědčit, že je to skvělý nápad. Pokud by dostal do ruky dobrý scénář, šel by do filmu hned. Spolu s producenty se o filmu baví a myšlenka Trojčat se mu líbí. Dokonce si zažertoval, že by film propagoval heslem „Našli dalšího. Trojčata! Jen jejich matka je od sebe dokáže rozeznat“. Arnold snímek vnímá jako milou komedii pro celou rodinu, kterou by do kin nasadil někdy kolem Vánoc.

A čistě z ekonomického hlediska je tahle idea asi neprůstřelná. S reklamní kampaní plnou laciných gagů o tom, jak jsou si tihle tři nepodobní chlapi (Schwarzenegger, Murphy, DeVito) ve skutečnosti vlastně hrozně podobní, se nedá prohrát. Novináři se Arnolda optali ještě na Pravdivé lži 2 a Terminátora. Pravdivé lži 2 od něj v nejbližší době čekat nemáme, protože je to film o rodinné dynamice a ta jeho zrovna momentálně příliš nefunguje (viz. Arnoldův skandál), a tak by se do podobných témat v nejbližší době raději nepouštěl, dokud se jeho rodinné vztahy neurovnají. Co se týče Terminátora, dalšího natočí rád, pokud scénář bude stát za to. Terminator Salvation se totiž podle něj příliš nepovedl. (Podle všeho by ale filmu značně prospělo, pokud by ho studio nechalo vyjít v režisérském sestřihu).

Dále jsme dostali také několik castingových novinek k filmu The Tomb, který Arnold chystá společně se Sylvestrem Stallonem. Amy Ryan, nominovaná na Oscara za Gone Baby Gone, si zahraje Stalloneho obchodní partnerku a potenciální lásku. Vincent D’Onofrio (seriál Právo a pořádek: Zločinné úmysly, Moriarty v televizním Sherlockovi) by si mohl zahrát zástupce ředitele Vězeňského úřadu, který designéra věznic Raye (Stallone) přesvědčí, aby „vzal ještě jeden poslední kšeft“. Vinnie Jones (Sbal prachy a vypadni, X-Men 3) si zahraje bezcitného bachaře, který rád dělá vězňům ze života peklo, a blíže nespecifikovanou roli dostal také 50 cent. Vše o The Tomb se dozvíte zde.

Zdroje: Collider, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest