Justice League: Ohlasy z testovací projekce jsou pozitivní

Justice League: Ohlasy z testovací projekce jsou pozitivní | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Co dělá Zack Snyder? A bude se ještě podílet na Justice League?

Díky fotkám pozvánek, které se objevily v posledních dnech na Twitteru, jsme se dozvěděli, že Warner pořádal testovací projekci hrubého sestřihu Justice League. Fanouškovský server Batman-News se dostal do kontaktu s několika diváky, kteří se projekcí účastnili. Ti uváděli, že se jim projekce opravdu hodně líbila. Jednomu z nich se přitom nelíbil ani Batman v Superman ani Suicide Squad. V tuhle chvíli se jedná samozřejmě jen o neurčitý anonymní komentář sestřihu, který nakonec ani neuvidíme v kinech, ale jako určitý zdroj naděje zprávička jistě poslouží. A především jde pak o skvělou příležitost k posbírání nejnovějších drobných novinek, které se krom filmu v poslední době vyrojily.

Jednu z novinek přinesl opět server Batman-News, který znovu potvrzuje, že ve filmu neuvidíme Lexe Luthora (Jesse Eisenberg). Pak je tu rozhovor se Zackem Snyderem pro magazín Wired. Snyder sice znovu točí, avšak podle vlastního vyjádření už se k práci na Justice League žádným způsobem nevrátí. Bylo by to podle něj nefér k Jossi Whedonovi. Takže se zkrátka těší jako divák a věří, že všichni zúčastnění skvělí lidé přinesou divákům výborný zážitek. Sám Snyder se chystá přednášet na ArtCenter College of Design a dokončuje scénář ke svému příštímu filmu, The Last Photograph.

O Justice League se krátce zmínili Ben Affleck a Gal Gadot. Podle ní Wonder Woman od událostí jejího sólového filmu hodně vyspěla. Přeci jen uběhlo už celé století. Do kolektivu přináší nejen své schopnosti, ale také nejlepší znalost nepřítele. Affleck o Batmanovi řekl, že v BvS byl na konci sil, zatímco v Justice League znovu nachází naději. Je otevřený spolupráci s druhými a ví, že sám na nepřítele nestačí. Vždycky to byl samotář, ale snaží se. Pro Flashe by dokonce mohl být mentorem. Spolu s Wonder Woman jej pojí to, že společně prožili ztrátu Supermana. Ezra Miller potom uvedl, že ve filmu nemáme čekat, že by Flashův kostým vyskakoval z jeho prstenu, jak je to občas běžné v komiksech.

Přidáváme krátké video a dva nové obrázky.

Zdroje:

Galerie: 2

Justice League: Ohlasy z testovací projekce jsou pozitivní | Fandíme filmu Justice League: Ohlasy z testovací projekce jsou pozitivní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest