Ben Affleck reaguje na zprávy, že končí jako Batman

Ben Affleck reaguje na zprávy, že končí jako Batman | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dočkáme se alternativního Batmana v podání Jeffreyho Deana Morgana? A jak je to s přetáčkami Justice League?

Jen krátce před tím, než se Justice League představila na Comic-Conu, zveřejnil Hollywood Reporter zprávu, že chce Warner brzy vyměnit Bena Afflecka v roli Batmana. Affleckovi muselo být jasné, že na dané téma přijde řeč, a tak se záležitosti postavil čelem a hned v úvodu prezentace Justice League řekl, že má ohromnou kliku, a že Batman je nejlepší role v jakémkoliv komiksovém univerzu, a že Matt Reeves je ten nejlepší režisér, pro kterého by hrál toho nejméně důležitého opičáka, natož Batmana. To, že Batmana nebude režírovat neznamená, že by o roli ztratil zájem.

V následných rozhovorech naznačil, že má smlouvu na tři filmy. Z té smlouvy zatím natočil dva filmy (Batman v Superman a Justice LeagueSuicide Squad vznikl nad rámec dohody) a počítá s tím, že zbytku svého závazku dostojí. Pokud o to Warner bude stát. Když se studio ozve, roli hrát bude. Váží si partnerství se studiem, i toho, že Warner usilovně pracuje na tom, aby DC filmům napravil reputaci. S Wonder Woman přišel první úspěch a Affleck se domnívá, že také v Justice League se konečně podařilo najít ten správný styl, to správné uchopení látky. Batmana s chutí bude hrát tak dlouho, jak jej studio nechá. Jednou bude role jistě přeobsazena, ale dokud temného rytíře bude hrát on, je připravený ze sebe vydat maximum.

Režírování filmu se podle svých slov zřekl proto, že natáčet akční roli v komplikovaném kostýmu a zároveň režírovat by bylo náročné. Dříve či později by něčemu nevěnoval stoprocentní pozornost a to by nebylo dobré. Matt Reeves je podle něj jako režisér skvělou volbou, nicméně zatím přesně neví, co pro postavu Reeves chystá. Doteď se čekalo, až režisér dokončí Válku o planetu opic a teprve později se má podrobně podělit o svoji vizi.

V podobně pozitivním duchu by byl samozřejmě Affleck v rámci propagační kampaně nucený hovořit, ať už by si ve skutečnosti myslel cokoliv, nicméně na videozáznamu (na konci článku) působí dojmem, že o roli opravdu stojí. Otázkou je, o co stojí Warner. Co myslíte, nechá studio Afflecka dokončit jeho smlouvu na tři filmy, a pak se vydá novou cestou? Nebo bude spolupráce pokračovat?

O tom, že by se mohla změna skutečně blížit, napovídá podle některých fanoušků oznámení snímku Flashpoint, ve kterém Flash (Ezra Miller) cestuje v čase a změní realitu. Tímhle způsobem by se pravděpodobně dalo provést prakticky libovolnou změnu v rámci filmového světa DC. Co je ale zajímavé, Flash v daném příběhu stráví nějaký čas v alternativní realitě, ve které je řada věcí úplně jinak. Například místo rodičů Wayneových zemře během přepadení v uličce mladý Bruce a Batmanem se místo něj stane Thomas Wayne! Toho v Batman v Superman hrál Jeffrey Dean Morgan, který se v minulosti nechal slyšet už mnohokrát, že by si temného rytíře s chutí zahrál. A teď při oznámení Flashpointu opět dal na sociálních sítích jasně vědět, že pokud by dostal skutečně příležitost, je okamžitě připravený. Dokonce sdílel artwork, který můžete vidět dole v galerii .

A to je od DC z Comic Conu prakticky všechno. Řeč přišla ještě na aktuálně probíhající dotáčky Justice League. O těch Ray Fisher (představitel Cyborga) tvrdí, že už jsou prakticky u konce, byly minimální a probíhaly naprosto v pohodě, protože s novým režisérem Jossem Whedonem se dobře spolupracuje. Vybral jej přímo Zack Snyder (předchozí režisér filmu, který z osobních důvodů musel projekt opustit), jehož Fisher uctil slovy i nápisem na tričku (I Love ZS). Na pódiu byli krom Fishera a Afflecka pouze Ezra Miller, Gal Gadot a Jason Momoa. Henry Cavill stále chybí a herci se kolem jeho návratu snažili tvářit tajemně, i když se zmrtvýchvstalý Superman pravidelně objevuje v reklamních materiálech a dokonce i v traileru můžeme v závěru zahlédnout jeho rameno. Na panelu zaznělo alespoň tolik, že Supermanovi příznivci budou s Justice League velice spokojení.

Pak už padaly jen různé drobnosti a zdvořilostní fráze. Gal Gadot poděkovala za úspěch Wonder Woman. Aquaman prý se zbytkem týmu vychází ze všech nejméně. Flash a Cyborg se rychle sblíží, protože jsou v týmu nejmladší a pojí je skutečnost, že oba získali schopnosti náhodou. A Fisher prozradil, že se mu role dobře hrála, protože Cyborg hodně řeší to, jak vypadá. A Fisher to řešil také, protože kostým postavy je digitální, a tak byl Ray po většinu času odkázaný na oblékání motion capture „pyžama“.

Zdroje: EW, JD Morgan, JD Morgan II

Galerie: 2

Ben Affleck reaguje na zprávy, že končí jako Batman | Fandíme filmu Ben Affleck reaguje na zprávy, že končí jako Batman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest