Ma.K: Chystá se další sci-fi nářez s roboty

Ma.K: Chystá se další sci-fi nářez s roboty | Fandíme filmu
Když se v budoucnosti o cenné zdroje chlapi poperou, tak ne nožem ani sekerou, ale využijou mecha zbroj. 

Letos se vrátili do kin pátí Transformeři, příští rok nás čeká Pacific Rim: Uprising, natáčí se spin-off s Bumblebeem... Vlna robotů ve filmech zkrátka jen tak neustane. Čeká nás Robotech a teď také Roy Lee, producent hororu To,  oznámil další chystaný blockbuster, jímž je Ma.K. Maschinen Krieger (celý název) vycházelo od počátku osmdesátých let jako komiksový měsíčník v japonském časopise Hobby Japan a sloužil k dotváření příběhů k modelům, které vyrobil umělec a sochař Kow Yokoyma. Společně s editory časopisu pracoval na vytvoření rozsáhlého vesmíru inspirované tituly jako Star WarsBlade Runner a obdobím první a druhé světové války, co se týče vojenské techniky.

Komiks je zasazen do hodně daleké budoucnosti, kdy po jaderné válce musel zbytek lidstva utéct ze Země. Po znovu osídlení na planetě vzniknou nové kolonie a začne boj o zdroje k přežití. Když se jedna strana chce stát na Zemi nezávislou, započne nová revoluční válka, ale tentokrát s mechanizovanou zbrojí a roboty.

Dalšími producenty této velkolepé sci-fi se stali Scott Bernstein (Straight Outta Compton) a režisér Želv NinjaKevin Munroe.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest