Robotech: Režisér hororů Mama a To se pustí do velkolepé sci-fi

Robotech: Režisér hororů Mama a To se pustí do velkolepé sci-fi | Fandíme filmu
Harmony Gold USA
James Wan souboj lidí v obřích robotech s mimozemšťany nenatočí.

Podle dřívějších plánů měl zadaptovat anime z 80. let minulého století do celovečerního hraného filmu James Wan, jakmile dotočí Aquamana. Ale to už je minulost. Současnost je taková, že režii sci-fi Robotech převezme jiný hororový tvůrce a tím je Andres Muschietti, který na sebe upozornil snímkem Mama a letos se pokusí novou generaci diváků vystrašit vražedným klaunem v remaku jménem To. Hollywood se pokouší o hraný film už přes deset let. V roce 2015 práva spadla do klína studiu Sony, jež chce projekt co nejrychleji odpíchnout od země. Společně s Muschiettim se na něm bude podílet i jeho sestra Barbara Muschietti jako producentka a v nejbližších dnech se začne hledat scenárista.

Ve hře je ještě potenciální pokračování To. Horor adaptuje první část naducané knihy Stephena Kinga a pokud v kinech uspěje, dočkáme se části druhé. Jestli Sony na realizaci opravdu dost tlačí, může být zcela dobře možné, že To 2 uvidíme až po Robotech. Každopádně pro režiséra by sci-fi epos představoval nejen novou výzvu, ale také větší rozpočet na hraní.

Animovaný seriál se odehrává v časech, kdy lidé na Zemi vyvinuli obří roboty z technologie mimozemšťanů, jejichž kosmická loď havarovala na ostrově v jižním Tichomoří. Využití cizí vyspělé technologie však přijde lidstvu vhod, protože bude muset odrazit útoky zlých návštěvníků z vesmíru a hlavní naději vkládá do dvou mladých pilotů, kteří rozhodnou o osudu celé planety.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest