Robotech napíše scenárista, který dělal na Wonder Woman

Robotech napíše scenárista, který dělal na Wonder Woman | Fandíme filmu
Harmony Gold USA
Blockbuster Andyho Muschiettiho si může odškrtnout další položku.

Jestli chytáte novinky kolem ToRobotech, tak tyhle řádky můžete klidně přeskočit a rovnou se vrhnout na jméno najatého scenáristy, který chystanou sci-fi napíše. Režii projektu nedávno převzal po Jamesi Wanovi Andy Muschietti, jemuž běží v kinech právě onen chválený horor a jeho druhou část by režisér chtěl natočit ještě předtím, než se vydá mezi roboty.

Tím se nabízí dostatek času na psaní a pilování scénáře k Robotech, jenž si vezme do parády Jason Fuchs. Herce a scenáristu v jedné osobě jsme mohli vidět v oscarovce La La Land. Mimo kameru se podílel na námětu k mnohamilionové Wonder Woman, jinak má na kontě dobrodružného Pana nebo byl spoluautorem animáku Doby Ledové: Země v pohybu

Původní animovaný seriál se odehrává v časech, kdy lidé na Zemi vyvinuli obří roboty z technologie mimozemšťanů, jejichž kosmická loď havarovala na ostrově v jižním Tichomoří. Využití cizí vyspělé technologie však přijde lidstvu vhod, protože bude muset odrazit útoky zlých návštěvníků z vesmíru a hlavní naději vkládá do dvou mladých pilotů, kteří rozhodnou o osudu celé planety.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest