Padesát odstínů svobody: První teaser trailer

Padesát odstínů svobody: První teaser trailer | Fandíme filmu
Závěrečný díl erotické trilogie je tady, aby vás připoutal do sedaček.

Padesát odstínů šedi se před několika lety stalo fenoménem a filmová verze v kinech vytřískala 570 milionů dolarů. Rychle se ale ukázalo, že šlo jen o módní vlnu. Dvojka už měla tržby o dvě stě milionů nižší a jasně se tak potvrdilo, že po ukojení prvotní divácké zvědavosti už byl zájem mimo skalní příznivce jen nevalný. Nepomohlo jistě ani to, že dvojka dorazila dva roky po prvním filmu, tedy dlouho po té, co byl fenomén žhavý. No a teď je tu první teaser trailer na trojku. Bez fanfár, bez nějakého výrazného zájmu. Pokračujeme přitom v tom samém, co už do sucha vyždímaly předchozí díly: Ochočení neochočitelného hřebce, život v luxusu, straaaašlivě kontroverzní erotika a thrillerová podzápletka, která má zakrýt skutečnost, že ústřední romanticko-erotická zápletka už dávno nemá kam pokračovat. Celá ta sláva dorazí příští rok 8. 2., takže třikrát hurá. Pod teaserem najdete synopsi knižní předlohy, která, jak sami vidíte, krom prázdných frází o zápletce třetího dílu naprosto nic neříká.

Když Ana Steelová potká podnikatele Christiana Greye, jejich jiskřivá a smyslná aféra nezvratně poznamená životy jich obou. Ana od počátku věděla, že milovat Greye nebude snadné a společný život přinese problémy, které ani jeden z nich nepředvídal. Any se musí naučit sdílet Greyův opulentní životní styl, aniž by přitom obětovala svoji bezúhonnost a nezávislost. Grey naopak musí překonat svoji posedlost Anu ovládat a zaplašit noční můry, které ho stále sužují. Když jsou konečně spolu, spojuje je láska, vášeň, důvěrnost a leží před nimi svět nekonečných možností.

Režíroval James Foley, podle scénáře Nialla Leonarda a knižní předlohy E.L. James. V hlavních rolích hrají Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes, Rita Ora, Tyler Hoechlin, Max Martini či Fay Masterson. Datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 8. 2. 2018.

Padesát odstínů šedi

13.02.2015 | USA
Drama, Thriller, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest