Padesát odstínů šedi: Film nabídne 20 minut sexu

Padesát odstínů šedi: Film nabídne 20 minut sexu | Fandíme filmu
Na Slovensku bude film do 18 nepřístupný. Přidáváme Super Bowl spot, písničky ze soundtracku a klip z obchodu pro kutily. AKTUALIZOVÁNO o čtvrtý klip.

AKTUALIZACE 3: A v závěru článku přibyl ještě jeden klip, tentokrát jde o první nahlédnutí do proslulého "červeného pokoje bolesti".

AKTUALIZACE 2: Přidáváme ještě jeden klip. Tentokrát Christian vysvětluje, že romantický vztah nehledá.

AKTUALIZACE: Na konec článku přidáváme ještě jeden klip, ve kterém dostáváme ochutnávku z interview, při kterém se Anastasia a Christian poprvé setkávají.

Podle nejnovějších informací bude erotický snímek Padesát odstínů šedi obsahovat zhruba 20 minut sexuálních scén, to je circa pětina filmu. Sexualita navíc nemá být explicitní, má pracovat s náznaky, provokací. Režisérka Sam Taylor-Johnson ví, že to pro některé fanoušky knihy může být zklamání, ale ona ani její herci nechtěli točit porno. Sex nemá být samoúčelný, v každé scéně má mít svůj jasný význam a pokaždé má být natočený jiným způsobem, aby byly scény dostatečně rozmanité. Jamie Dornan (představitel Christiana Greye, hlavní mužské postavy) dokonce ani nechce označovat snímek jako erotický, aby se neodváděla pozornost od příběhu.

Přesto bude v některých zemích snímek pro diváky do 18 let striktně nepřístupný a to bohužel včetně Slovenska (v Česku je film nepřístupný do 15 let). Kupříkladu v Británii, kde se film smí také promítat až od osmnácti, jsou důvody následující: Množství sexu a nahoty, zobrazování sexuálních her spojených se submisí, dominancí a sadomasochistickými praktikami. O daných praktikách se také často mluví, stejně jako o sexuálních pomůckách. Připomínáme, že v tradičně poměrně přísných amerických kinech, smí mladší 18 let snímek vidět s doprovodem dospělé osoby.

Přikládáme také playlist, ve kterém najdete Super Bowl Spot, ještě jeden spot, video z Greyova bytu, písničku ze soundtracku od Sii a tematický videoklip od Ellie Goulding. Pod playlistem je ještě jedno samostatné video, ve kterém Christian navštíví Anastasii (Dakota Johnson) v obchodu pro kutily (čtenáři knihy jistě vědí, o čem je řeč).

Padesát odstínů šedi: Super Bowl Spot a další videa

Padesát odstínů šedi: Klip z obchodu pro kutily

Padesát odstínů šedi: Klip z interview

Padesát odstínů šedi: Klip "nehledám vztah"

Padesát odstínů šedi: Klip z červeného pokoje bolesti

 

Padesát odstínů šedi pojednává o mladé vysokoškolačce Anastasii, která propadne kouzlu staršího manipulativního multimilionáře Christiana Greye, od něhož si nechá řídit celý svůj život a ačkoliv byla doposud pannou, proniká spolu s ním do tajů BDSM. Zfilmovat erotickou literaturu ratingům navzdory, bude zřejmě docela oříšek, nicméně vzhledem k popularitě předlohy se filmová studia o práva poprala a Universal za ně nakonec zaplatil astronomické tři miliony dolarů. Scénář napsali Kelly Marcel (Terra nova, Saving Mr. Banks), Patrick Marber (Ústav, Poznámky o skandálu) a Mark Bomback (The Wolverine, Smrtonosná past 4), podle románové předlohy E.L. James, která původně příběh psala jako erotickou fanfiction ze světa Stmívání. Film zrežíruje režisérka Sam Taylor-Johnson, v hlavních rolích se budou svlékat Dakota Johnson (seriál Ben and Kate) a Jamie Dornan (původní profesí model, známý ze seriálu Once Upon a Time). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 12.2. 2015.

Zdroje: Yahoo, BBFC, Barracuda Movie

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest