Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film

Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
"Skandální a divoký" příběh působí v plnohodnotné upoutávce až nečekaně krotce a chladně. K traileru přidáváme nové plakáty a fotky.

Po prvním teaseru Padesát odstínů šedi konečně vidíme také v plnohodnotné upoutávce a podle mě nové záběry filmu příliš neprospívají. Teaser pracoval čistě s náznaky a příslibem, trailer už si může dovolit být výrazně popisnější. Bohužel je to ale všechno, co dělá. Video nám říká, jak strašně bude film sexy, jak bude vztah studentky Anastasie s milionářem Christianem Greyem nebezpečný a spalující. Nic z toho ale z upoutávky není cítit. Chybí jakékoliv napětí a náboj, nedaří se navodit dojem výjimečnosti. Knižní předloha sice je naprosto banální, ale shodou příznivých okolností se z ní podařilo vybudovat fenomén a filmovový marketing by to měl být schopný reflektovat a těžit z toho. Z tolik omílané „zakázané“ erotiky je v upoutávce k vidění snad jedině pověstná smlouva, ve které se Anastasia zavazuje ke všem možným pikantním praktikám, které s ní může Christian provozovat. Čtenářky předlohy do kina přijdou, i kdyby jen proto, aby zpětně mohly nadávat, že to „v knize bylo jinak“, ale nějak si nedokážu představit, že by podobně nevýrazné trailery mohly nalákat nějakou širší diváckou obec. Jak působí upoutávka na vás?

Do galerie přidáváme nejnovější plakáty a fotky.

Padesát odstínů šedi: Trailer

Padesát odstínů šedi pojednává o mladé vysokoškolačce Anastasii, která propadne kouzlu staršího manipulativního multimilionáře Christiana Greye, od něhož si nechá řídit celý svůj život a ačkoliv byla doposud pannou, proniká spolu s ním do tajů BDSM. Zfilmovat erotickou literaturu ratingům navzdory, bude zřejmě docela oříšek, nicméně vzhledem k popularitě předlohy se filmová studia o práva poprala a Universal za ně nakonec zaplatil astronomické tři miliony dolarů. Scénář napsali Kelly Marcel (Terra nova, Saving Mr. Banks), Patrick Marber (Ústav, Poznámky o skandálu) a Mark Bomback (The Wolverine, Smrtonosná past 4), podle románové předlohy E.L. James, která původně příběh psala jako erotickou fanfiction ze světa Stmívání. Film zrežíruje režisérka Sam Taylor-Johnson, v hlavních rolích se budou svlékat Dakota Johnson (seriál Ben and Kate) a Jamie Dornan (původní profesí model, známý ze seriálu Once Upon a Time). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 12.2. 2015.

Zdroje obrázků: Oficiální Facebook, Oficiální web

Galerie: 9

Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Studený trailer na žhavý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest