Geraldova hra: Netflix přináší vlastní adaptaci Kinga

Geraldova hra: Netflix přináší vlastní adaptaci Kinga | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
V kinech začíná nahánět hrůzu To, na Netflixu pak bude zanedlouho drásat nervy Geraldova hra.

Netflix vydal trailer na svou adaptaci románu Geraldova hra (Gerald's Game) od Stephena Kinga. Manželé Jessie a Gerald se v ní vydají na osamocenou chatu u jezera, aby se tam nerušeně oddávali své lásce. V průběhu toho Jessie svolí ke svému připoutání k posteli, ale brzy kvůli Geraldovu chování zase změní svůj názor a požaduje sundání pout. Vzápětí na to však Gerald kolabuje a umírá na infarkt. Jessie se tak ocitá uvězněná uprostřed ničeho, v místnosti kousek od svého mrtvého manžela. Daleko od civilizace je tak jen na ní, aby se osvobodila a zachránila si život. Látku do filmového scénáře předělala dvojice Jeff Howard a Mike Flanagan, která spolu již spolupracovala na hororech jako Zlo nikdy nespí či Oculus. Flanagan snímek následně i zrežíroval.

O tom, jak složité bylo adaptaci zpracovat si můžete přečíst v našem obsáhlém článku z minulého roku, kdy se zrovna začínala chystat. Hlavní překážkou bylo zasazení většiny příběhu do jediného pokoje. Velké břímě tak padlo na Carlu Gugino, jež ztvárnila uvězněnou Jessie. Jejího manžela si zahrál Bruce Greenwood.

Z traileru je patrné, že film šel stejnou cestou jako předloha a vedle boje o holý život také bude hlavní postava čelit svým vnitřním démonům a zároveň se přitom snažit si zachovat vlastní příčetnost. Pokud tak všechno dopadne dobře, mohli bychom dostat pořádný thriller a letos už druhou povedenou filmovou adaptaci Kinga. Geraldova hra bude na Netflixu k přehrání od 29. 9. 2017.

Geraldova hra

24.09.2017 | USA
Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Geraldova hra: Netflix přináší vlastní adaptaci Kinga | Fandíme filmu Geraldova hra: Netflix přináší vlastní adaptaci Kinga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest