Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli

Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Románová adaptace Stephena Kinga nabrala obsazení.

Není tak dávno, co se dala do pohybu Netflixem zastřešená adaptace knihy Geraldova hra od Stephena Kinga. Teď známe už i představitele hlavních rolí. Titulní postavy manželů Jessie a Geralda dostali známé tváře Carla Gugino a Bruce Greenwood. Carlu jste mohli v posledních letech vidět třeba ve filmech San Andreas, Sucker Punch, či v seriálu Wayward Pines, ze kterého pochází titulní obrázek. Tvář Bruce Greenwooda se objevila v dramatu Otcové a dcery, nebo v Star Treku: Do temnoty.

Sympatické hlavní obsazení doplní v nespecifikovaných rolích herecká osádka ve složení Kate Siegel, Chiara Aurelia, Henry Thomas a Carel Struycken. Pokud jste četli předlohu, tak si v komentářích zkuste tipnout, kdo mohl dostat jakou roli. Příběh řeší problém Jessie, která po tragickém skonu manžela při milostných hrách zůstane připoutaná k posteli. Jelikož v ložnici po této nehodě zůstane poněkud mrtvo, bude film po vzoru předlohy pravděpodobně rozebírat i minulost hrdinky a právě tam se asi objeví téměř všichni zmínění.

Natáčení začíná někdy v těchto dnech v Alabamě, tak držme palce, aby se všem zúčastněným podařilo převést složitý příběh do hrané podoby co nejlépe a aby, až se film dočká premiéry, stálo za to se o něm znovu zmínit. Veškeré podrobnosti o Geraldově hře najdete ve starší novince.

Zdroj: Daily Dead

Geraldova hra

24.09.2017 | USA
Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu Geraldova hra: Už víme, která herečka skončí připoutaná v posteli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest