Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu

Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ke spolupráci by se po letech mohl opět sejít se svým bratrem, oscarovým Caseym.

Kolem Bena Afflecka a jeho další budoucnosti v roli Batmana se točí spousta spekulací, tak se pojďme podívat na něco trochu konkrétnějšího. Ben si vyhlédl projekt studia Sony, válečné drama Red Platoon.

Snímek bude pojednávat o skutečné události z roku 2009, kdy se odehrávala tzv. bitva o Kamdesh. Tehdy přes tři sta bojovníků Talibanu zaútočilo na afghánsko-pakistánské hranici na americkou základnu Keating. Základna je odříznutá od zbytku světa a obtížně se brání. Talibán po letech marných pokusů zahájil na základnu svůj vůbec největší útok. Štábní seržant Romesha vedl malou skupinu do protiútoku a navzdory všem předpokladům nepřítele během čtrnáctihodinové přestřelky odrazili.

Film vychází z memoárové předlohy samotného Clintona Romeshy. První verzi scénáře napsal Adam Cozad (Jack Ryan: V utajení, Legenda o Tarzanovi), ale pokud by Ben Affleck projekt přijal, scénář by přepsal. Produkují George Clooney a Grant Heslov. Kolem hlavní role se točí Casey Affleck, Benův mladší bratr, který loni dostal Oscara za hlavní roli v Místu u moře. Naposledy s bratrem spolupracoval na Benově režijní prvotině Gone Baby Gone, kde si také zahrál ústřední roli.

Jestli něco znamená Benova spolupráce s konkurenčním studiem Sony (dlouhodobě spolupracuje s Warnerem), popřípadě jestli z jeho zájmu o Red Platoon můžeme dedukovat, že má v dohledné době volný program (tzn. není vázán k dalšímu Batmanovi), o tom v tuhle chvíli můžme jen spekulovat.

Na závěr bratři Affleckovi při natáčení Gone Baby Gone:

Zdroj: Tracking Board

Galerie: 6

Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu Red Platoon: Ben Affleck zvažuje natáčení válečného dramatu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest