Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost

Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Pro svůj byznys by měl člověk udělat všechno. Jestli v cestě k úspěchu stojí David Hasselhoff, nedá se nic dělat, musí z kola ven.

Že si David Hasselhoff neváhá dělat legraci sám ze sebe, to víme. Nejzářivějším důkazem byla role v Pirani 3DD, kde si zahrál roli Davida Hasselhoffa – vyhořelé hvězdy, která si přivydělává na chlast posedáváním u bazénu a zabíjením piraní. Teď svůj nadhled vzal na další level. Ve snímku Killing Hasselhoff, který i produkuje, si zahrál sám sebe, jako terč nezkušeného zabijáka.

Snímek se točí kolem partičky známých, která se baví tím, že každý rok sázejí na to, která z vybraných celebrit umře jako první. Hrdina snímku Chris sází každoročně na Hasselhoffa. Když se dostane do dluhů a hrozí mu vážné existenciální problémy, rozhodne se svému tipu maličko „pomoct“. David má ale tuhý kořínek a jen tak se nedá.

Hlavního hrdinu si zahrál Ken Jeong (Pařba ve Vegas, Community) a krom ústřední dvojky v něm vystupuje řada celebrity cameí. Nechybějí Justin Bieber, Mel B, Jon Lovitz, Howie Mandel nebo Gina Lee Nolin. Scénář napsal Peter Hoare (sitcom Kevin Can Wait), režíroval Darren Grant, zaměřený hlavně na taneční videa, popřípadě natočil taneční film Dokaž to. Killing Hasselhoff vyšlo předevčírem na DVD, takže jestli snímek zní jako váš šálek bizáru, můžete se začít pídit. Trailer slibuje výrazně menší švandu, než švihlá premisa, ale jestli blbnoucího Hasselhoffa nemáte dost, dejte si ještě jeho videoklip ke Strážcům Galaxie 2.

Killing Hasselhoff

29.08.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Galerie: 4

Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost | Fandíme filmu Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost | Fandíme filmu Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost | Fandíme filmu Killing Hasselhoff: Vsaďte si na černou...hodně černou událost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest