Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu

Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Koukněte na trailer, který představuje hodně bizarní komedii o stalkerce a její oběti - hvězdičce ze sociálních sítí.

Že je Aubrey Plaza komediální talent, to víme dlouho. Ať už jde o její dlouholetou roli v Parks and Recreations nebo o větší či menší úlohy ve více či méně vydařených celovečerácích (od štěku ve Scottu Pilgrimovi po jednu z hlavních rolí v Mike and Dave Need Wedding Dates zkusila opravdu leccos). I když samotný film za moc nestál, vždycky jste se mohli spolehnout, že Aubrey půjde až na dřeň a nemá ani trochu strach být jednoduše divná. To se jí definitivně zúročilo v superhrdinském seriálu Legion, kde dostala prostor hrát čiré id, totálně rozevlátou roli, jaké si obvykle mají možnost užívat pánové, jako Jack Nicholson, John Malkovich, James McAvoy nebo třeba Jim Carrey.

Ve snímku Ingrid Goes West už sice není nadpřirozená bytost, ale i tak pokračuje v rolích, které nejsou stoprocentně komediální a podtrhuje je něco daleko temnějšího. Ingrid Thorburn si v životě sama sobě působí jen potíže. Když přetečou určitou mez, nenapadne ji nic lepšího, než před svým životem utéct do Los Angeles, kde začne osobně stalkovat Taylor Sloane (Elizabeth Olsen), „celebritu“ ze sociálních sítí, kterou byla dosud posedlá jen virtuálně. Navzdory všem předpokladům se obě dvě ženy spřátelí, ale jejich vnější masky brzy opadávají a pro obě to má „komicky zlomyslné následky“.

Jak sami můžete vidět v traileru, snímek působí hodně energicky, vizuální stylizací tak trochu připomíná kultovní Spring Breakers a zvlášť úvod se zhrzenou kamarádkou na svatbě a posedlost sociálními médii zase dávají vzpomenout na epizodu Nosedive ze série Black Mirror. Krom Plaza a Olsen ve filmu hrají také Wyatt Russell (Black Mirror, 21 Jump Street), Pom Klementieff (Strážci Galaxie 2, Old Boy) nebo O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton). Pro režiséra Matta Spicera i spoluscenáristu Davida Bransona Smithe jde o celovečerní prvotinu.

Galerie: 4

Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu | Fandíme filmu Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu | Fandíme filmu Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu | Fandíme filmu Ingrid Goes West: Aubrey Plaza se znovu trhá ze řetězu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest