Sharknado 4: Teaser na film roku je tady

Sharknado 4: Teaser na film roku je tady | Fandíme filmu
Žraločí tornádo to roztočí už počtvrté. Kdo by to byl před lety čekal. A bude na tuhle taškařici ještě vůbec někdo zvědavý?

Je to tak vážení a milí, Sharknado se dočkává už čtvrté části! S podtitulem: The 4th Awakens (Čtyřka se probouzí) dorazí na televizní obrazovky už 31.7.. Laciná série se snaží aktivně těžit z fenoménu ironického sledování hloupých filmů a pokouší se jít svému obecenstvu vstříc. Mizerné triky tak jdou ruku v ruce s prostoduchými dialogy, zástupy vyčpělých hvězdiček a naprosto šílených a za vlasy přitažených situací. O co půjde tentokrát?

Děj je zasazený pět let po událostech trojky, kdy si hlavní hrdina užívá života bez žraločích tornád. Když se ale tornáda opět začnou objevovat na těch nejnečekanějších místech, je opět „vtažen do víru událostí“. První teaser slibuje, že se ve čtyřce budou žraloci likvidovat striptérským přirážením, tak dejte v komentářích vědět, jestli vás ironické sledování blbých filmů baví nebo je to podle vás ztráta času.

V hlavních rolích se vrací Ian Ziering a Tara Reid, dále hrají David Hasselhoff a Gary Busey. Ve vedlejších roličkách a cameích se objeví spousta lidí z nejrůznějších amerických reality shows a dalších pořadů, o kterých jste nikdy v životě neslyšeli. Snímek zrežíroval opět Anthony C. Ferrante, který má na svědomí také všechny předchozí díly.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest