Proč právě on? Franco není dost dobrý pro Cranstonovu dceru

Proč právě on? Franco není dost dobrý pro Cranstonovu dceru | Fandíme filmu
Příběhy o zetích, kteří se snaží získat požehnání tchána už tu byly. Fuckující pošuk v podání Jamese Franca se ale bude muset snažit opravdu extrémně.

Myslíte, že jste na poli filmů o seznámení drahé polovičky s rodiči viděli už všechno? John Hamburg (Fotr je lotr, Zoolander) nám v komedii Proč právě on? (Why Him?) servíruje otcovské námluvy tak, jak nás nejspíš nikdy nenapadlo si je představit.

Laird (všestranný herecký šílenec James Franco) je ideálním zeťem. Topí se v penězích, je upřímný, otevřený a miluje Nedovu dceru (Zoey Deutch). Háček? Těmihle nesporně pozitivními atributy oplývá do takové míry, že se o jeho budoucího tchána (Bryan Cranston) i o jeho milující manželku (Megan Mullally) pokouší minimálně infarkt myokardu. Tedy v druhém případě jen do té doby, než ta “chobotnice”, jak Ned osobitému příteli své dcery s gustem přezdívá, obtočí svá chapadla kolem celé rodiny - s výjimkou její hlavy, která hodlá bránit štěstí své ratolesti všemi dostupnými zbraněmi. Což nebude tak úplná pohodička, když pomyslíme na to, že Laird je se svými podivnými způsoby a miliony v kapse ochotný při získání otcova požehnání k sňatku udělat úplně cokoliv. Sledování dronem nebo zvláštní tetování ostatně sami uvidíte v traileru.

Necenzurovaný trailer nabízí vydatné Francovo fuckování, které zvyšuje říznost upoutávky. "Badass" střihy a přehršel WTF momentů najdete ale i v její sesekané, nadávek prosté verzi. Snaha o kulervoucnost tu prýští z každého záběru - je ale nicméně jedním z dnešních hollywoodských přikázání pro drtivou většinu hlasitých, třeskutých, limity překračujících komedií. Proč právě on? tedy hraje na povědomou, stále však sympatickou, notu. Franco cení zuby o sto sedm, a dost možná se nevyhneme ani obligátnímu ždibci rodinných moralitek. Ale FUCK IT, když se u toho budeme královsky bavit, co říkáte? Pokud souhlasíte, můžete si letos před Vánoci (22.12. v Česku i na Slovensku) zajít do kina procvičit bránici.

Proč právě on?

25.12.2016 | USA
Komedie
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest