The Monster Project: Skutečné příšery žijí mezi námi

The Monster Project: Skutečné příšery žijí mezi námi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V nalezeném záznamu má partička filmařů co do činění s trojicí lidí, ze kterých se vyklubou oživlé noční můry. Seznamte se s nimi v traileru.

Jste-li fanoušek hororů, pojatých formou found footage, tak právě vás by mohl zaujmout The Monster Project. V něm se nám představí skupinka hororových tvůrců, která na internetu hledá pro svůj nový dokument velmi zvláštní typ lidí. Přesněji někoho, kdo je přesvědčený, že je příšera žijící v našem světě. Ozvou se tři zájemci, kteří jsou ochotní pohovořit o svých zážitcích a osobních zkušenostech před kamerou. Aby pořízený záznam měl tu správnou atmosféru, tak natáčení bude probíhat v domě uprostřed lesa během zatmění Měsíce. Produkce se však změní v noční můru, když se trojice zájemců skutečně promění v upíra, démona a skinwalkera (jedinec schopný se přeměnit do podoby jakéhokoliv zvířete) a tak začíná boj o holý život.

The Monster Project jako svůj první celovečerní film natočil Victor Mathieu a v jedné z předních rolí by vám mohla být povědomá tvář televizního herce Justina Breuninga (Knight Rider - Legenda se vrací, Hawaii Five-0, Chirurgové). Dále hrají Yvonne Zima (Správní chlapi), Toby Hemingway nebo Murielle Zuker. Scénář společně Mathieuem napsali Sharyia Lynn a Corbin Billings. Horor vstoupí do amerických kin 18. 8..

Těžko říct, jestli found footage v tomhle ohledu přinese něco nového, nicméně ukázka sází na jednu lekačku za druhou, čímž tak dost možná už nezbude v kině žádný prostor pro překvapení. Zkuste posoudit sami.

Zdroj: Ace Showbiz

The Monster Project

18.08.2017 | USA
Akční, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

The Monster Project: Skutečné příšery žijí mezi námi | Fandíme filmu The Monster Project: Skutečné příšery žijí mezi námi | Fandíme filmu The Monster Project: Skutečné příšery žijí mezi námi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest