Wer: Už i vlkodlaci mají svoji "found footage"

Wer: Už i vlkodlaci mají svoji "found footage" | Fandíme filmu
Pseudodokumentární horor popisuje soudní vyšetřování, ve kterém je viníkem vlkodlak. Snímek u nás vyšel na DVD, tak se seznamte a podívejte se na trailer.

Béčkový horor Wer, čerstvé zboží na DVD nosičích, by se dal shrnout úslovím „nedráždi hada bosou nohou“. Akorát ten had je vlkodlak a noha je prakticky jenom prostá přítomnost nějaké osoby. To je tak, když se člověk vyskytne moc blízko vlčího muže, natož se ho snaží zastavit a chytit.

Právě o tom nám předkládá příběh režisér a scenárista William Brent Bell (Ďábel v těle). Policie vyšetřuje muže podezřelého z vraždy. Jeho obhájkyně se ho snaží zprostit obvinění a po obeznámení se s fakty kolem jeho rodiny a minulosti zjišťuje, že od pohledu podivný muž, je ztělesněná noční můra, kterou je potřeba zastavit.

Bell příběh natočil pseudodokumentárním stylem, částečně se tedy veze na vlně found footage. Herecké obsazení sestává z A.J. Cook (Nezvratný osud 2), Sebastiana Roché (seriály Upíří deníky, Myšlenky zločince), Vika Sahaye (seriál Chuck), Simona Quartermana (Ďábel v těle) a dalších.

Wer: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest