Záhada Blair Witch 3: Čarodějnice se vrací

Záhada Blair Witch 3: Čarodějnice se vrací | Fandíme filmu
Přehrajte si trailer na pokračování hororového hitu, který se po zpackané dvojce vrací k found footage a přináší s sebou notnou dávku strachu.

Naprosto neočekávaně a bez varování vtrhla na internet upoutávka na pokračování Blair Witch. Mnozí z nás si jistě pamatují na ten boom, co způsobil první díl v roce 1999. Naprosto jednoduchý koncept – trojice studentů se s ruční kamerou vydají natočit dokument o čarodějnici, která údajně žije v lese poblíž města Burkittsville. Jaký osud stihl hlavní hrdiny jsme se dozvěděli díky „nalezenému záznamu“, který po sobě zanechali. Pravdou však je (a to ví dnes už jistě každý), že šlo o chytře promyšlenou kampaň, jež měla důvěřivé nahnat do kin a těm ostatním alespoň zprostředkovat co nejautentičtější zážitek. O druhém díle asi nemá cenu se rozepisovat, poněvadž si slízl od všech zlou kritiku, takže poskočíme rovnou k aktuálnímu filmu.

Ten byl natáčený pod pracovním názvem The Woods v režii Adama Wingarda (You're Next, The Guest), který momentálně adaptuje japonskou mangu Death Note. V třetím snímku se vrací found footage (i když to v traileru vypadá, že je technika kombinována s klasickými filmařskými postupy) a do lesa se nahnala další partička lidí. Scénář napsal Simon Barrett, jenž s režisérem spolupracuje od začátku kariéry. Americká premiéra je stanovena na 16. 9., a my tajně doufáme, že se horor podívá i do našich kin, protože podle ohlasů z Comic-Conu, kde se film promítal, se prý povedl. 

Skupina vysokoškoláků se chystá vstoupit do Černého lesa ve státě Maryland, aby odhalila tajemství obklopující Jacobovu sestru, jejíž zmizení má zřejmě co do činění s legendou o čarodějnici z Blair. I přes nabízenou pomoc průvodců začne parta v tajemném lese pociťovat jakousi hrozivou přítomnost něčeho zvláštního. Pomalu si začínají uvědomovat, že legenda je až příliš reálná a hrozivější než si dokázali představit.  

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest