Area 51: Found footage od režiséra Paranormal Activity

Area 51: Found footage od režiséra Paranormal Activity | Fandíme filmu
Paranormal Activity Orena Peliho nás zavedlo do ložnice. V traileru na jeho novinku se podíváme do jednoho z nejutajovanějších míst na planetě.

S pojmem Oblast 51 (Area 51) se určitě většina z nás nesetkává poprvé. Kolem tajuplného místa, které bylo založeno v roce 1955, jež leží v poušti amerického státu Nevada, už od jeho počátku kolují divoké konspirační teorie. Nejčastějším předmětem debaty je však domněnka, že zařízení v podzemí skrývá trosky létajícího talíře, těla cizího původu a podrobně tam dochází ke zkoumání mimozemské technologie. Zbudované území údajně slouží jako letecká základna pro testování experimentálních letounů a jiných tajných projektů. Běžný smrtelník se však může jen domnívat, co se v tamní lokalitě skutečně děje. 

S myšlenkou na natočení filmu o putování do Oblasti 51 přišel režisér Oren Peli, který si získal zájem diváků found footage hororem Paranormal Activity. Ke snímku si opět napsal scénář sám a kameru vnutil do rukou skupince mladých nadšenců konspiračních teorií, kteří chtějí odhalit pravá tajemství oné proslulé oblasti. To, co ovšem najdou v tajném komplexu, se pro ně stane děsivým a nepředstavitelným zážitkem. V hlavních rolích dobrodruhů se představí Reid WarnerJamel KingBen Rovner Jelena Nik. Snímek poputuje během měsíce do vybraných amerických kin a na VOD.

Že bych byl Peliho nadpřirozeným debutem nějak u vytržení se vážně říct nedá. Tenhle trailer na jeho nový počin se však tváří zajímavěji a pracuje s atraktivní látkou. Tohle by mohla být napínavější podívaná než sledovat ze stativu, jak vržou dveře od ložnice, co myslíte? 

Úvodní fotka je ilustrační. Pochází z filmu Den nezávislosti.

Area 51: Trailer

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest