FandimeFilmu.cz: Slavíme první narozeniny!

FandimeFilmu.cz: Slavíme první narozeniny! | Fandíme filmu
Věřte nebo ne, je tomu přesně jeden rok od chvíle, kdy jsme veřejně začali Fandit Filmu.

Je to až k nevíře, ale zprávy ze světa filmu pro Vás pod hlavičkou FF.cz  přinášíme už 365 dní. Za tu dobu jsme pro vás připravili téměř 650 novinek, okomentovali přes 300 trailerů, zrecenzovali téměř stovku filmů a nachystali pro Vás přes 60 původních článků, které vznikly exkluzivně pro čtenáře FandimeFilmu.cz a nikde jinde je nenajdete. Z příležitostného přispívání se postupně stal pravidelný přísun informací a Vy si můžete být jisti, že Vás na naší adrese čeká každý den něco nového. Samotné články samozřejmě ale nejsou všechno - během roku jsme se snažili upravovat funkce i vzhled (nepopíráme, že je stále co zlepšovat), zapojili se do sociálních sítí a především rozšířili autorský tým, který Vám každodenní várku filmového čtení připravuje.

A protože bez širší redakce by stránky nikdy nemohly vznikat v rozsahu, v jakém je přinášíme, patří všem, kteří kdy na FF.cz přispěli, či stále přispívají, dík. Jmenovitě to jsou: Andrew, CBD, davi.k, Dejff, Disk, Flawi, Lister, Mikejla, nAgi, novoten, Remi, Spike, Terka a Vojcl. Zvláštní poděkování náleží svobikovi, který jakožto můj zástupce drží stránky v chodu kdykoliv nejsem v dosahu, a také machrovi, mardovi a Omarovi, bez kterých by FandimeFilmu.cz nikdy nevzniklo.

Momentálně jsme šestým nejnavštěvovanějším filmovým magazínem na českém internetu a zavítá k nám zhruba 2700 čtenářů denně. Což jistě není špatné číslo, avšak nic nám neudělá větší radost, než když se naše čtenářská obec bude nadále rozrůstat. Stoupající návštěvnost je pro nás tou největší odměnou a také jasným důkazem, že něco děláme správně. V nastaveném kurzu hodláme pokračovat, ale pokud pro nás máte jakýkoliv (rozumný) zlepšovák, ozvěte se na adresu redakce@fandimefilmu.cz. Rádi se inspirujeme. Pokud byste Vy osobně chtěli FandimeFilmu.cz pomoct, můžete se buď přímo podílet na vzniku článků, nebo nás alespoň doporučujte svým přátelům. Každý lajk, každý odkaz i každá pochvalná zmínka u piva mají svou váhu. Zachovejte nám přízeň a hlavně Fanděte Filmu!

 

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest