Fandíme Filmu na sociálních sítích. Přidejte si nás!

Fandíme Filmu na sociálních sítích. Přidejte si nás! | Fandíme filmu
Na Facebooku jsme už od začátku, ale teď vycházíme vstříc také fanouškům ostatních sítí.

Ze všeho nejdřív bychom se rádi omluvili za včerejší výpadek. Došlo k technické závadě, která byla ošetřena takovým způsobem, že by se do budoucna neměla opakovat. Čtenáři, kteří nás sledují také prostřednictvím facebooku, byli o vývoji situace podrobně informováni, čímž se oslým můstkem dostáváme k jádru téhle novinky:

Fandíme Filmu funguje už téměř půl roku, během kterého se nám podařilo zvednout stabilní návštěvnost nad 1500 návštěvníků denně (všem věrným děkujeme! : ) ), ale samozřejmě neusínáme na vavřínech. Jsme si vědomi toho, že uživatelské rozhraní má stále ještě několik mušek, ale protože je pro nás prioritou, přinášet vám především čerstvé články, jde pilování technickým chybek na kráse tak trochu stranou.

Tentokrát se konečně volná chvilka našla, a tak jsme pro vás zprovoznili přístup na další sociální sítě. Na facebooku si nás můžete přidat už od začátku, nyní nás najdete také na twitteru a na Google+. Odkazy na všechny tři sociální sítě najdete vpravo, v horní části našeho postranního menu. Krom ikonek sociálních sítí se tam nachází také přímí přístup na naše rss. Takže si nás přidávejte, následujte nás, ukládejte si nás do čteček a především nás doporučujte svým přátelům. Jedině tak budete mít stoprocentní jistotu, že vám žádný náš článek nikdy neunikne ;-)

PS: Připomínáme, že korektního zobrazení stránek docílíte aktualizací internetového prohlížeče na jeho aktuální verzi. Vyhnete se hranatým rohům a jiným nepěknostem.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest