Vítejte na Fandíme Filmu

Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejmladší filmový magazín v Česku vítá své první čtenáře. 

Vážení a milí čtenáři, vítejte! Internet si na oficiality možná nepotrpí tolik jako papírové magazíny, ale přesto se k Vám obracím prostřednictvím jakéhosi elektronického „úvodníku“. Server Fandíme Filmu sdružuje partu filmových fanoušků, kteří stříbrné plátno zbožňují natolik, že jim nestačí kino pouze navštěvovat, ale musí se o své zážitky také veřejně dělit s ostatními. To samo o sobě mnoho neznamená, filmových magazínů se na českém webu v průběhu let objevila celá řada. Ale jen malá část z nich se dokázala dostat do širšího povědomí a získat pravidelný okruh čtenářů. A pokud hrdě hlásáme, že Fandíme Filmu, pak naším cílem samozřejmě nemůže být nic menšího, než se pokusit zařadit mezi ty nejúspěšnější.   

Co pro to hodláme dělat? Čerstvé novinky i recenze nejnovějších filmových hitů jsou již dávno samozřejmostí. A o patřičný servis vás v žádném případě nehodláme ochudit. Redakce už se nemůže dočkat, až společně s Vámi budeme diskutovat nad fotkami z natáčení, čerstvými upoutávkami, či velkohubými výroky hollywoodských hvězd. Na druhou stranu nošením dříví do lesa ještě nikdo nikdy díru do světa neudělal, a proto se chceme co nejčastěji chlubit především původními články z pera našich lety prověřených redaktorů. A začínáme pěkně od podlahy, když se u příležitosti premiéry komiksového Thora podíváme na zoubek fenoménu letní blockbusterové sezony. V sobotu vám představíme akční hrdiny 21. století a v neděli si připomeneme, které politické thrillery stojí za pozornost.

Redakce, která fandí filmu

A kdo že jsou ti prověření redaktoři? Jádro týmu tvoří Anarvin a svobik – dva zkušení matadoři, odchovaní serverem Gorilla.cz. Třetím do party je potom náš provozní guru Omar, který pro tvůrčí duo srdnatě odvádí neviditelnou, leč o to důležitější, špinavou práci. Nicméně v jádru je také především filmovým fanouškem, takže jeho první autorské pokusy na sebe nenechají dlouho čekat. Ostatně, blíže se s redakcí můžete seznámit v uveřejněném podcastu!

Doufáme, že se na našich stránkách rychle zabydlíte, oblíbíte si je a doporučíte je svým přátelům Naším úkolem teď bude vám to zabydlování co nejvíc zpříjemnit. Jen mějte prosím na paměti, že se web právě rozjel, takže pokud budete mít jakékoliv postřehy či připomínky, nepropadejte panice, ale rovnou se obraťte na náš redakční mail, nebo do diskuse pod článkem. Všechny konstruktivní podněty se pokusíme v rámci možností uplatnit v praxi, abychom Váš čtenářský zážitek maximálně zpříjemnili. Během nejbližších dnů budou nabíhat všechny standardní služby, jako je provázání s Facebookem, RSS, nebo uživatelská registrace, takže upozorňujte spíš na nějaké nečekané šotky a záludnosti. A teď už dost řečí, hurá na podcast a hurá do čtení!

 

S pozdravem,

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Galerie: 6

Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu Vítejte na Fandíme Filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest