Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin

Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Shia Laboeuf dostal šílený osmdesátkový účes a vyrazil na hřiště. Koukněte na trailer, seznamte se.

I když sportovních filmů se točí poměrně dost, tak těch, které by se týkaly tenisu, zase tolik není. Momentálně však mají překvapivě silnou sezonu. Před dvěma lety tu bylo parodických Sedm dní v pekle a letos budou uvedené hned dva kousky. Battle of Sexes už jsme vám představili. Na podzim se na nás ale chystá ještě snímek, který by měl být oslavou zlaté éry tenisu, a jedné z největších rivalit v historii tohoto sportu. Jmenuje se Borg vs McEnroe a je celovečerní prvotinou režiséra Januse Metze. Ten má za sebou zatím jeden díl z druhé série populárního seriálu True Detective a několik dokumentů. Novinka, ve které proslulého amerického bouřliváka ztvárnil Shia Laboeuf, a jeho švédského rivala Sverrir Gudnason, by měla vrcholit jejich legendárním střetnutím ve Wimbledonu z roku 1980, které je označováno jako jeden z nejlepších tenisových duelů všech dob.

Tvůrci zatím zveřejnili jeden teaser a krátký trailer, ze kterých dýchá příjemná retro atmosféra. Scénář ke snímku napsal Ronnie Sandahl (Underdog), ve vedlejších rolí se ze známých tváří objeví Stellan Skarsgaard (Muži, kteří nenávidí ženy). Úspěch se očekává zejména v domovské zemi, kde je Borg jednou z největších sportovních legend. Bude mít příběh o jedné z největších tenisových rivalit v historii úspěch i za hranicemi Švédska? Odpověď dostaneme v září, kdy půjde film do kin.

Galerie: 5

Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu Borg/McEnroe: Tenisová bitva dvou titánů míří do kin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest