The Predator: Jake Busey ve filmu hraje syna svého otce

The Predator: Jake Busey ve filmu hraje syna svého otce | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Shane Black neváhá propojit souvislosti z předchozích filmů.

O účasti Jakea Buseyho v novém Predátorovi jsme vás již před časem informovali. Vzhledem k tomu, že se Jakeův otec Gary Busey objevil v pokračování z roku 1991, přirozeně se očekávalo, že Jake Busey ztvární v novém filmu syna této postavy. Tuto zprávu nám nyní sám Jake potvrdil při svém rozhovoru s The Red Booth. Jake obratem přiznal, že roli vzal s chutí, jelikož se vždy snažil kráčet v otcových stopách a nyní to může uskutečnit přímo ve filmu. Mimo to nám Jake něco málo prozradil ohledně své postavy, kterou ve filmu ztvární.  

Jakeův otec Gary Busey ztvárnil v Predátorovi 2 federálního agenta, který se snažil nebezpečného lovce z vesmíru chytit. Jake Busey by neměl být federálním agentem, nýbrž jakýmsi vědcem. I tak je ale naprosto jasné, že jeho náplní práce budou právě vesmírní lovci. Jake Busey nám v rozhovoru také nastínil, že v poměru s natáčením byl jeho pobyt na place celkem krátký, čili nemáme čekat, že by jeho postava byla ve filmu jednou z hlavních. To ovšem neznamená, že by jeho postava nemohla s dějem filmu pěkně zamávat. Ať už ale bude Jakeova úloha ve filmu jakákoliv, je určitě fajn, že dostaneme v takovémto podání propojení se staršími filmy, co myslíte?

Zdroj: Red Booth

Galerie: 3

The Predator: Jake Busey ve filmu hraje syna svého otce | Fandíme filmu The Predator: Jake Busey ve filmu hraje syna svého otce | Fandíme filmu The Predator: Jake Busey ve filmu hraje syna svého otce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest