The Predator se bude odehrávat v současnosti

The Predator se bude odehrávat v současnosti | Fandíme filmu
Aneb režisér Shane Black o navazování na předchozí filmy, o Schwarzeneggerovi či atmosféře chystaného snímku.

Režisér Shane Black potvrdil, že momentálně pilně pracuje na scénáři snímku The Predator, aby jej mohl natočit jako svůj příští projekt. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018, takže zatím je čas připravit všechno s rozmyslem a pořádně.

Black samozřejmě nesmí příliš prozradit, ale o pár zajímavostí se přeci jen podělil. Tak především, film bude zasazený do současnosti. Bude se tedy odehrávat více než třicet let od chvíle, kdy se s první Predátorem střetnul v džungli Arnold Schwarzenegger. Jak to bude s jeho účastí? Shane s ním zatím nemluvil, ale o jeho případném zapojení se uvažuje. Produkce zatím přemýšlí o tom, jakým způsbem co nejlépe uctít odkaz legendárního prvního filmu a dokonce i části těch „zbývajících“. Jestli tím myslel režisér dvojku, dvojku a Predators nebo dokonce filmy ze série Aliens vs. Predator, to v tuhle chvíli nevíme. Fanoušci nicméně určitě budou za dva roky v kině rádi za každé pomrknutí.

Režisér zopakoval, že by chtěl z filmu udělat událost. Nicméně ne nezbytně měřítkem, The Predator nemusí být obří blockbuster. Ale měl by to být takový film, na který lidi budou natěšení a pohrnou se na něj do kin. Právě takového Predátora se filmaři snaží natočit. Chtějí se vrátit k inovativnosti prvního filmu a po jeho vzoru „čtyřku“ natočit takovým způsobem, aby opět působila jako něco skutečně svěžího.

A to jsou ambice nemalé, protože originální nápady a svěží provedení, to jsou komodity, se kterými mají současné hollywoodské filmy daleko větší potíže než se zmiňovaným měřítkem.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018.

Zdroj: Collider

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest