The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci

The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Film navíc našel další malou (ale šikovnou) posilu. K tomu nové podrobnosti o ději.

O chystaném Predátorovi promluvil scenárista Fred Dekker. Dle jeho vyjádření je na pokračování jednodušší to, že už nezačínáte od nuly. Žánr, atmosféra a podstatná část mytologie už jsou dané. Dostali jste určené barvy, se kterými namalujete nový obraz. Na druhou stranu je z kreativního hlediska obtížné vymyslet dobrý sequel, což historie potvrzuje. A v době internetu vám každé zaváhání fanoušci dají sežrat. Chtějí něco nového, ale zároveň mají jasnou představu o tom, co je Predátor a zod té se nesmíte příliš odchýlit.

Neúspěchu se ale nejde příliš obávat, jinak vás začne strach svazovat. Filmaři se musí držet svých instinktů a natočit takový film, jaký natočit chtějí. Dekker dojíždí do Vancouveru, kde se bude natáčet, aby tam scénář upravoval na míru lokacím, rozpočtu a potřebám jednotlivých herců. Konečné slovo ale má vždy režisér Shane Black. Svoje povídání Dekker završil slibem, že film nabídne porci chytráckých dialogů, na jaké jsme od Blacka zvyklí, k tomu neslušnou mluvu a dech beroucí akci.

Další hereckou posilou je podle zprávy Hollywood Reporteru Jacob Tremblay, který podal vynikající výkon v thrilleru Room. Tady si zahraje syna bývalého mariňáka, jehož ztvární Boyd Holbrook. Ten narazí na predátory, ale velice rychle zjistí, že nikdo nevěří tomu, že existují. Zajímavé je, že fanouškovský server AvP Galaxy, který shromažďuje všechny predátorské a vetřelecké novinky, nadále dodává že Syn je šikanovaný autista, který se stane důležitou součástí boje proti predátorům, díky své až nadpřirozené schopnosti, s jakou dokáže chápat cizí jazyky. Nevíme, jestli je to pasáž, kterou The Hollywood Reporter z původního článku vymazal, nebo jak se na AvP Galaxy dostala. A pokud THR mazal, tak proč? Že by šlo o až příliš velký spoiler?

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018.

Zdroje: THR, AvP Galaxy, Moxie Sozo

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu The Predator: Scenárista slibuje neslušnou mluvu a dech beroucí akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest