Predátor si do hlavní role vyhlédl Benicia del Tora

Predátor si do hlavní role vyhlédl Benicia del Tora | Fandíme filmu
Možná ve filmu uvidíme více než jednoho Predátora.

Velké hollywoodské zpravodaje přicházejí se zprávou, že Benicio del Toro začal vyjednávat o hlavní roli v chystaném Predátorovi. Studio se s hercem chtělo do projektu pustit už delší dobu, ale nikdy to nevypadalo dobře, kvůli hercovu nabitému programu. Ten se však vyčistil, a tak režisér Shane Black může doufat, že se mu podaří tenhle kardinální úlovek. Postava, jež by měl del Toro ztvárnit, má být ústřední osobností ve skupině hrdinů, kteří nás filmem provedou.

Před časem se proslýchalo, že měla produkce zájem o Bena Afflecka, Bradleyho Coopera, Christiana Balea a Toma Hardyho, avšak není zřejmé, zda všichni byli zvažováni do del Torovy role nebo do dalších rolí širokého ansámblu. Nově se také šušká, že už si studio vybralo dva urostlé kaskadéry, kteří ztvární roli Predátora. Není zřejmé, zda chce mít produkce jednoduše k ruce vícero alternujících představitelů téže role anebo jestli ve filmu bude Predátorů několik. Dříve se mluvilo o začátku natáčení letos na podzim, teď je zmiňován únor příštího roku. Do té doby je třeba casting  dokončit, tak snad se brzy dozvíme víc. Přikládáme konkurzní video kaskadéra Mikea Konanece, který o roli Predátora také usiloval, ale neuspěl:

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018.

Zdroje: Deadline, THR, AVP Galaxy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest