A Star Is Born: Bradley Cooper jako muzikant rozvášnil davy

A Star Is Born: Bradley Cooper jako muzikant rozvášnil davy | Fandíme filmu
Herec točí velké koncertní scény přímo na hudebních festivalech. Tentokrát u toho byl i bubeník Metallicy.

Na právě probíhajícím hudebním festivalu v britském Glastonbury měli diváci jednu velmi netradiční příležitost – Bradley Cooper si zde v rámci natáčení své režijní prvotiny s názvem A Star is Born zahrál na pódiu před skutečným koncertem americké rockové ikony Krise Kristoffersona. Remake stejnojmenného filmu z roku 1976, ve kterém si hlavní roli zahrál právě Kristofferson, bude mít premiéru v září příštího roku. Pro Coopera přitom hraní na obří hudební akci není tak úplně nové, v dubnu již točil některé scény během proslulého Coachella Valley Music and Arts Festival.

Ve filmu z roku 1976, který je již sám o sobě předělávkou filmů z let 1937, respektive 1954, si vedle Kristoffersona zahrála i slavná Barbara Streissand. Jedná se o tragický příběh vyhořelého rockera Jacksona Mainea, který potkává talentovanou zpěvačku Ally, které pomáhá s kariérou, a nakonec si s ní začne i milostný vztah. Když však její rostoucí sláva začne zastiňovat i jeho, dojde k tragédii.

Návštěvníci jednoho z největších světových hudebních festivalů mohli s Cooperem na pódiu vidět i Larse Ulricha, legendárního bubeníka Metallicy, který se zde objevil za kamerou. Zatím nemáme bližší informace, jestli si ve filmu zahraje kameramana, nebo jen pomáhá Cooperovi s produkcí. Ve filmu se objeví také Lady Gaga, nebo Michael Harney (Orange Is the New Black). A Star Is Born bude mít v českých a slovenských kinech premiéru 27. 9. 2018.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest