A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga

A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Herecká hvězda Bradley Cooper zkouší svůj um i za kamerou, v muzikálové prvotině mu přitom sekunduje populární zpěvačka Lady Gaga.

Muzikálová klasika Zrodila se hvězda z roku 1954 se dočká již druhého remaku, tentokrát v režijním podání Bradleyho Coopera (Americký sniper), který film i produkuje, podílel se na scénáři a ztvární jednu z hlavních rolí. Jedním z producentů filmu je krom Coopera také režisér Todd Phillips. Premiéra muzikálové romance z dílny studia Warner Bros. je stanovena na 27.9. 2018 i v našich kinech.

Cooper se pokusí přinést čerstvý a inovativní pohled na tento známý příběh mladé zpěvačky (Lady Gaga), která se zamiluje do stárnoucího rockera (Bradley Cooper), díky kterému se stane nefalšovanou hvězdou. Zatímco ona stoupá výš a výš, jeho sláva pomalu utichá. Stejně jako původní film, tak i tento bude poukazovat na drsnou tvář showbyznysu a na slávu jako takovou. Snad si snímek dokáže udržet vlastní tvář a nebude jen nevýraznou náhražkou po bravurním cenami ověnčeném La La Landu. Postavu Lady Gagy dříve ztvárnily herečky Judy Garland (Setkáme se v St. Louis) a Barbra Streisandová (Dvě tváře lásky).

Lady Gaga se jako herečka představila již v menších rolích ve snímcích Machete zabíjí nebo v Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, ale svou hereckou kariéru nakopla až se svou výraznou rolí, v páté řadě American Horror Story, za kterou si odnesla Zlatý globus. Krom Coopera je ještě ohlášená účast hvězdy netflixovské série The Ranch, Sama Elliotta. Dle serveru Deadline si S. Elliott zahraje postavu benevolentního manažera postav Lady Gagy a Bradleyho Coopera a dle interních informací mu Cooper tuhle postavu psal přímo na tělo ještě předtím, než byl vůbec obsazen. Posledním potvrzeným hereckým jménem je Andrew Dice Clay (Jasmíniny slzy, Vincentův svět) v nespecifikované roli jménem Lorenzo.

Finální verzi scénáře napsal oscarový Eric Roth, 72letý scenárista, který má na krku čtyři oscarové nominace za adaptovaný scénář, z nichž proměnil tu za Forresta Gumpa. Jeho další zářezy jsou na příklad Zaříkávač koní, Ali nebo Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Původní scénář napsal Cooper spolu s Willem Fettersem (Nezapomeň na mě). Film se začne natáčet tento týden na hudebním festivalu Coachella ve městě Indio v Californii.

Zveřejněna byla zatím jedna oficiální fotka (ta titulní), krom toho se můžete podívat na trailery předchozích dvou filmů A Star Is Born a scénu z filmu se zpívající Judy Garland.

Galerie: 8

A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu A Star Is Born: Bradley Cooper ve svém režijním debutu po boku Lady Gaga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest