Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy

Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zdá se, že náš oblíbený Spidey je opravdu zase doma!

Jak je u velkých hollywoodských filmů zvykem, Spider-Man Homecoming si prošel první vlnou novinářských projekcí. I když na plnohodnotné recenze si budeme muset nějakou chvíli počkat kvůli embargu, zahraniční pisálci mají vždy dovoleno krátce se podělit o svůj názor na sociálních sítích. A přesně to se také událo. Na projektu toho závisí poměrně hodně, přece jen musí úspěšně nastartovat už třetí pavoučí filmovou sérii, posilnit zpomalující značku a studio Sony a ještě být stavebním kamenem pro vesmír spin-offů. Je tedy skvělé slyšet, že nový Spidey je zřejmě opravdu tak dobrý, jak bychom si všichni přáli.

Ze všech kratičkých reakcí, které jsou zatím dostupné, není ani jedna nespokojená a všechny se shodují, že film je velice zábavný, nesmírně vtipný (podle některých dokonce nejvíc ze všech dosavadních marvelovek) a skoro každý si vychvaluje Toma Hollanda v titulní roli a staví ho před oba předchozí filmové Petery Parkery. V mnoha rekcích se také objevuje prohlášení, že film ze všech Spider-Man filmů zdaleka nejlepší akční scény, což je poměrně milé překvapení, jelikož hlavně Spider-Man 2 nabízí jednu z nej akcí v superhrdinské branži jako celku. A když už mluvíme o překvapení, nemálo lidí také zmínilo, že film je jich navzdory poměrně odhalujícím trailerům stále plný a nemáme se obávat, že jsme z filmu viděli všechno. Negativ se tu najde opravdu pomálu. Nacházím jeden tweet o slabší první půlce, krátkou zmínku o tom, že padouch ani v téhle marvelovce není vyloženě výrazný padouch a další tweet, který prohlašuje, že dramatické momenty filmu nefungují úplně tak, jak by měly, jinak je ale zbytek prakticky jen pozitivní, tak uvidíme, na jaké mouchy si kritici při psaní plnohodnotných recenzí ještě vzpomenou.

Došlo samozřejmě i na nevyhnutelné, a to srovnávání s předchozími filmy, kterých do dnešního dne máme pět. Tady se reakce dělí přibližně na dvě poloviny, a to ty, které říkají, že se jedná o vůbec nejlepší film s našim přátelským sousedem Spideym, a ty, které stále prohlašují, že Homecoming svou kvalitou přece jen nepředčilo legendárního Spider-Mana 2. I ty ale udělují letošnímu filmu čestné druhé místo. Jak se zdá, budoucnost vypadá pro Spideyho velice slibně. Navnadily vás první reakce ještě více, než dosud, nebo jste od filmu čekali podobný výsledek?

Na závěr ještě přidáváme poslední hrst nových obrázků.

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu Spider-Man Homecoming: První zahraniční ohlasy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest