Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong

Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nový komediální dokument s Andym Sambergem a řadou dalších hereckých osobností, si bere na mušku dopingem prolezlou cyklistiku. Seznamte se, koukněte na trailer.

Andy Samberg se v posledních letech specializuje na parodické dokumenty. Loni jsme mohli vidět parádní hudební záležitost Popstar: Never Stop Never Stopping, rok před tím tenisových Sedm dní v pekle. Ty vznikly pro HBO, která uvede také Tour De Pharmacy, nový mockumentary (falešný dokument) ze světa silniční cyklistiky.

Dokument je zasazený do roku 1982, do temné fiktivní doby cyklistické historie, kdy dopovali prakticky všichni závodníci. Ten rok se soutěž hemžila morálním úpadkem a pokleslými charaktery jak sršní hnízdo. Pohledem pěti různých jezdců nechává Tour de Pharmacy nahlédnout na bezútěšnou realitu nejčernější hodinky sportu nechvalně proslulého svými kontroverzemi.

Upoutávka slibuje absurdní humor, který si se Sambergem spojujeme. Snímek se strefuje do cyklistický klišé, popřípadě čerpá z toho, že vidíme známé tváře ve zcela nedůstojných situacích, kdy dostávají příležitost se pořádně vyblbnout. Ve snímku se objeví celá řada známých hereckých osobností. Krom Samberga jsou to Will Forte, Julia Ormond, John Cena, Dolph Lundgren, Mike Tyson, Orlando Bloom, Freddie Highmore, J.J. Abrams, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kevin Bacon, Danny Glover, Jeff Goldblum, James Marsden nebo Maya Rudolph. A ve snímku se dokonce objevuje i Lance Armstrong. Nejsem si jistý, zda to z něj dělá většího či ještě menšího sympaťáka, každopádně vidět jej ve filmové komedii o cyklistickém dopingu je správný bizár.

Snímek režíroval Jake Szymanski (Mike a Dave sháněj holku, Brooklyn Nine-Nine, Saturday Night Live, Funny or Die) a scénář napsal Murray Miller (Girls, American Dad), kteří společně připravili právě již zmiňovaných Sedm dní v pekle. HBO uvede snímek 8.7., takže je jistě jen otázkou času, kdy se objeví i na české mutaci.

Galerie: 4

Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong | Fandíme filmu Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong | Fandíme filmu Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong | Fandíme filmu Tour de Pharmacy: Dopují všichni a srandu z toho má i Armstrong | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest