Mamma Mia!: Chystá se pokračování

Mamma Mia!: Chystá se pokračování | Fandíme filmu
Celebrity opět budou tančit na řeckých ostrovech za zvuků kapely ABBA.

Mamma Mia! z roku 2008 je velký muzikálový hit, založený na stejnojmenné divadelní produkci, potažmo tedy na písničkách kapely ABBA. Tržby přesáhly jen v kinech 600 milionů dolarů a domácí média se prodávala jak housky na krámě. Nikoho tak asi nepřekvapí, že se chystá pokračování. Spíš je s podivem, že jsme na něj čekali tak dlouho.

Příprav se chopil jako scenárista a režisér Ol Parker, který má za sebou především scénáře k Báječnému hotelu Marigold. Děj má být opět zasazený na řecký ostrov Kalokairi, v hlavní roli by opět měla být Amanda Seyfried jako Sophie a menší úlohu by znovu měla dostat Meryl Streep, jako její matka Donna. Děj se má podle nepříliš určitých informací soustředit na Sophie v současnosti a Donnu v minulosti. Že by snad Streep měla vystřídat mladší a levnější herečka ve flashbacích? Obecně máme čekat celou řadu známých postav (nepřímo návrat potvrdil Pierce Brosnan), stejně jako několik nových.

Mezi producenty filmu opět figurují Judy Craymer, autorka divadelního muzikálu, ze kterého vychází předchozí film, stejně jako Benny Andersson a Björn Ulvaeus z kapely ABBA, kteří by opět měli složit pro film nějakou dodatečnou hudbu. Primárně by se mělo čerpat z písní kapely, které nezazněly v prvním filmu, ale několik songů z jedničky zazní znovu. Datum premiéry je stanovené na 20. 7. 2018. Novinka se bude jmenovat Mamma Mia: Here We Go Again!

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest