Dcera Michaela Jacksona si zahraje v dobře obsazeném filmu

Dcera Michaela Jacksona si zahraje v dobře obsazeném filmu | Fandíme filmu
Paris Jackson čeká souhra s Charlize Theron či Joelem Edgertonem.

Paris Jackson, dcera zesnulého krále popu, dostala po seriálu Star svou první roli ve filmu. Ten zatím nemá jméno, a mnoho o něm nevíme, už teď však můžeme říci, že obsazení se mu rýsuje více než slušné. Devatenáctiletá Paris by se zde totiž měla objevit mimo jiné po boku Joela Edgertona (Warrior), Charlize Theron (Mad Max: Fury Road), nebo Amandy Seyfried (Mamma Mia!). Hlavní roli ztvární David Oyelowo (Selma).

Mělo by se jednat o černou komedii o kultivovaném americkém byznysmenovi Haroldu Soyinkovi, který překročí hranici a z běžného občana se stane kriminálníkem. Na americko-mexickém pomezí dostává do nebezpečné hry mexických drogových kartelů, nájemných zabijáků a v neposlední řadě také DEA, tedy federální protidrogové agentury.

Námět a scénář má na svědomí Matthew Stone (Intolerable Cruelty), společně s Anthonym Tambakisem (Warrior). Režírovat bude Nash Edgerton, bratr výše zmíněného Joela, který zároveň bude jedním z producentů snímku. Nash Edgerton se doposud zapsal jako režisér hlavně snímkem The Square z roku 2008, který měl v jeho australské domovině relativně úspěch.

Zdroj: Deadline, Fotka: Flicker

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest