Druhý báječný hotel Marigold: Seniorský tým podruhé

Druhý báječný hotel Marigold: Seniorský tým podruhé | Fandíme filmu
Napoprvé partička britských hereckých veteránů potěšila diváky natolik, že se vrací ještě jednou. Už ve čtvrtek. Seznamte se.

Prominentní partičce kolem režiséra Johna Maddena se v Indii zalíbilo natolik, že nám do kin posílá pozdravy z Druhého báječného hotelu Marigold (The Second Best Exotic Marigold Hotel). Premiéru má v Česku i na Slovensku už 2.4. a zde je malá rekapitulace na co a koho se můžeme těšit.

Z hlavních představitelů se nevrátil Tom Wilkinson a jeho místo na plakátech (a pochopitelně i ve filmu samotném) “zabral“ Richard Gere (Chicago, Pretty Woman). Vrací se Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, David Strathairn, Penelope Wilton a Celia Imrie. Jinak původní britskou hereckou smetánku z jedničky doplňuje znova Dev Patel v roli mladého majitele hotelu.

Děj se podle oficiální synopse ponese v podobném duchu jako jednička. Jinými slovy zde budou svérázní důchodci opět v uvolněné atmosféře řešit vzájemné vztahy. Samozřejmě, jenom s tím by film neobstál a předstírá nám i snahu rozšířit Sonnyho (Patel) hoteliérské služby o zmíněný Druhý báječný hotel Marigold. Sonny má strach z inspekce, v hotelu má hromádku nezvedených staříků a navíc se chystá ženit. To vše se na diváky posype během dvouhodinové stopáže vyplněné dialogy, indickou barevností a v neposlední řade tanečními kreacemi, které k filmům o Indii tak nějak patří. Scénář napsal znovu Ol Parker.

Druhý báječný hotel Marigold: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest