Django Unchained: Příval informací a nových materiálů

Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je libo oficiální synopse? Nebo snad nějaká ta fotka z placu?

O Django Unchained Quentina Tarantina jsme se u nás dobré dva měsíce nezmínili. Za tu dobu se nám zatím stihlo nahromadit poměrně značné množství informací a materiálů, tudíž si teď všechno popořadě projedeme. Jako první tu máme konečně pořádné fotky z placu. Jsou sice jen dvě, nicméně je to rozhodně lepší než pouhé kulisy, jejichž obrázky jsme vám přinesli v únoru. Tentokrát se můžeme podívat na samotného Tarantina a také na Christopha Waltze v roli doktora Kinga Schultze. Abychom to měli všechno pěkně chronologicky, přesuneme se malým skokem do minulého týdne, kdy nám Quentin nadělil hned dvojnásobný dárek. Prvním je premiérový plakát (nakoukněte v galerii), který jasně naznačuje, že je natáčení zatím v plném proudu, když ukazuje pouze siluety dvou hlavních hrdinů. Druhou částí Tarantinovy nadílky pak byla oficiální synopse, která v podstatě jen potvrdila většinu dějových zákrut, jimiž se bude Django ubírat.

Django před občanskou válkou

Jak známo, černošský otrok Django (Jamie Foxx) se spřátelí se zabijákem zločinců, na něž je vypsána odměna - doktorem Schultzem (Waltz). Poté, co Django Schultze dovede k jedné z jeho kořistí, doktor jej na oplátku osvobodí od jeho pána. Jejich cesty se ale nerozejdou, rozhodnou se totiž ze spárů otroctví vysvobodit i Djangovu ženu Broomhildu (Kerry Washington). Tu má pod svými křídly zákeřný Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) a jeho dvorní "trenér" otroků Ace Woody (Kurt Russell). Django se Schultzem se ke Candiemu budou chtít tajně dostat, věrný otrok ústředního záporáka je však začne podezírat, že mají možná za lubem nějakou tu nekalou věc. V tomto momentu bychom mohli skončit, další vývoj který synopse naznačuje si už totiž regulérně podává ruku se slovíčkem spoiler. Na závěr dějového exkurzu tak alespoň doplním poměrně zajímavou informaci, a to že film se bude odehrávat dva roky před americkou občanskou válkou.

Jako poslední tu pak máme ještě nějaký ten obrazový materiál, který je starý jen několik hodin. O víkendu se totiž v mexickém městě Cancún odehrála promo akce studia Sony, na které se zastavila i většina hlavních hvězd Djanga včetně Quentina Tarantina. O snímku se toho sice moc nenamluvilo, všech pět tváří ale aspoň stihlo zapózovat fotografům před logem filmu. I tyto snímky najdete v galerii.

Galerie: 7

Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu Django Unchained: Příval informací a nových materiálů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest