Django Unchained: Borat a Tarantino

Django Unchained: Borat a Tarantino | Fandíme filmu
Sacha Baron Cohen a další hvězdy rozšíří už tak famózní obsazení. Objeví se ve filmu Jonah Hill? A kdo bude hrát Djangovu ženu Broomhildu?

Když jsme posledně o Djangovi psali, spekulovalo se o tom, že si Joseph Gordon-Levitt zahraje klíčovou roli mladého Scotttyho (detaily později). Teď se ukázalo, že Levitt bude hrát společně s Anthonym LaPagliou (hlavní hvězda seriálu Beze stopy) dva zlé australské bratry, se kterými se Django (ještě jako vězněný otrok) potká během svého transportu. Roli Scottyho by ale měl převzít jiný skvělý herec – Sacha Baron Cohen. Scotty je hodně zvláštní postava. Jedná se o zbohatlického synka, kterému papá koupí Djangovu ženu Broomhildu jako společnici. Ale i když Broomhildu vlastní, chová se k ní jako k lidské bytosti a zjevně ji k ničemu nenutí násilím. Bohužel ji ale také shodou okolností dostane do spárů Calvina Candieho (Leonardo di Caprio), z jehož zajetí se ji bude Django (Jamie Foxx) snažit osvobodit.

Konečně také víme, kdo bude hrát samotnou Broomhildu. Bude to nepříliš známá Kerry Washington, která doposud účinkovala především ve vedlejších rolích a v seriálech. Tím ale působivý výčet přírůstků k obsazení nekončí. Do role zlého otroka Thaddeuse Tarantino získal rapera RZA, který skládal hudbu pro Kill Billa a pravidelně hraje vedlejší role. Dál je tu Misty Upham, známá díky na dva Oscary nominovanému filmu Zamrzlá řeka, která si zahraje majitelku baru Minnie.

James Remar z Dextra si zahraje Ace Specka, obchodníka s otroky, který Djanga koupí. Pak je tu ještě několik méně známých herců do malých roliček, konkrétně Todd Allen, Tom Wopat a James Russo. A malé překvapení na závěr: Ve filmu si málem zahrál i Jonah Hill! Bohužel to ale nevyšlo kvůli Hillově přeplněnému diáři. A myslím, že nebudu daleko od pravdy, když si tipnu, že si měl zahrát Scottyho (roli, kterou nakonec s největší pravděpodobností dostane Sacha Baron Cohen), protože v původní verzi scénáře je Scotty malý tlustý mladík. Co myslíte – vyvalí se na nás Cohen v nějakém otylém kostýmu?

Zdroje: Variety, Deadline, ještě jednou Variety, znovu Deadline a naposled Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest