The Predator: Proč Arnold Schwarzenegger nechce ve filmu hrát

The Predator: Proč Arnold Schwarzenegger nechce ve filmu hrát | Fandíme filmu
A co na to režisér Shane Black.

Dlouho se spekulovalo o tom, jestli se Arnold Schwarzenegger objeví nebo neobjeví v novém Predátorovi. Poslední dobou už bylo docela jasné, že to nakonec nedopadne, a teď se dozvídáme proč. Schwarzenegger v rozhovoru řekl, že dostal nabídku, přečetl si scénář a role, kterou v ději měl, se mu nelíbila. Pokud by scénář přepsali nebo jeho roli zvýraznili, pak by byl ochotný změnit názor. V současné podobě nemá zájem. Arnoldův nezájem potvrdil i scenárista a režisér Shane Black, který také má pocit, že se Schwarzeneggerovi nelíbilo, že by toho neměl moc na práci, že by jeho role nebyla zásadní.

Takže tady to máte. Arnold mohl mít v novém Predátorovi jakési cameo, ale stál pouze o větší roli, takže ze spolupráce nic nebude, série se místo ohlížení bude koukat hlavně do budoucnosti.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018. Podrobnější informace o ději najdete ve starším článku.

Zdroje: Yahoo, Shane Black

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest