Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone

Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Byly zároveň odhaleny role Michaela Rosenbauma a Sharon Stone? Plus nejnovější fotky.

Sylvester Stallone dodnes patří k hollywoodské elitě a jeho jméno Strážci Galaxie 2 uvádějí dokonce i na plakátech. Přesto jsme dosud o této postavě nevěděli zhola nic. Nemáme jedinou fotku, neukázal se v upoutávkách. Teď bylo snad konečně odhaleno, jakou roli ve filmu hraje. Detektivové serveru MCU Exchange dali dohromady všechny neoficiální zprávy, dětskou knížku, která obecně popisuje kousek děje Strážců Galaxie 2, zprávičku z italského Twitteru a svou důkladnou znalost komiksů. K jakému došli závěru? Sylvester Stallone podle všeho hraje Starhwaka.

Starhawk je v komiksech skutečně nadpozemsky silná bytost, nicméně je jasné, že jeho schopnosti a vzhled stejně budou ve filmu nějakým způsobem upravené. Co je podstatné je to, že Starhawk je jedním z členů starého týmu Strážců Galaxie, který vznikl v roce 1969, tedy dlouhá léta před tím, než v roce 2008 vznikla druhá varianta Strážců – ta, která byla ztvárněna ve filmech. Zajímavé je, že členem původního týmu je v komiksech také Yondu (Michael Rooker). MCU tedy spekuluje o tom, že by se ve filmu mohla objevit poměrně velká část původních Strážců. MCU Exchange navrhuje, že Michael Rosenbaum by mohl hrát krystalickou bytost zvanou Martinex T'Naga a Sharon Stone Nikki, ženu s planoucími vlasy. Zvlášť u Rosenbauma a Stone se jedná o čisté spekulace, ale u Stallonea je docela velká pravděpodobnost, že se jedná opravdu o Starhawka.

Přidáváme pro vás nejnovější fotografie a doplňujeme zajímavou drobnost. James Gunn vzkázal přes Twitter, že se jeho film bude v klíčových scénách v kinech IMAX zvětšovat, podobně, jako tomu bylo u Captain America: Civil War nebo u Doctora Strange. Fanoušky zároveň ujistil, že nešlo o žádné dodatečné rozhodnutí, ale už od psaní scénáře bylo zřejmé, které scény chce mít režisér větší.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroj: James Gunn I, II, MCU Exchange

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Koho bude hrát Sylvester Stallone | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest