Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat

Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Objevily se nové fotky a ochutnávka ze soundtracku.

První Strážci Galaxie podle režiséra Jamese Gunna zaujali tím, že byli nečekaní, nebáli se riskovat a dali divákům něco nového. Ve dvojce tedy není zbytí než pokračovat ve stejných šlépějích. Opět je třeba riskovat, proto máme očekávat hodně jiný film. Chystá se na nás daleko víc vědecko-fantastických konceptů, nové mimozemské světy a nové osobnosti, včetně otce Petera Quilla (Chris Pratt), kterým je prastará bytost známá jako Ego, který je ve skutečnosti žijící planetou. Jeho představitel Kurt Russell o něm dokonce prozradil, že stvořil sám sebe.

Chris Pratt uvádí, že dva měsíce po událostech prvního filmu vzal jeho Peter Quill (Star-Lord) Stážce Galaxie za své a snaží se nefunkční rodinu udržet pohromadě. Nebude to ale nic jednoduchého, protože zrovna u Quilla není tak docela jisté, jestli se z něj někdy stane zodpovědný dospělý. To se projeví také v momentech, kdy kolem pobíhá maličký Groot (Vin Diesel), který Star-Lorda a Draxe (Dave Bautista) dovádí k šílenství. Rodičovský vztah mají s malým bonsajáčkem Rocket (Bradley Cooper) a také Gamora (Zoe Saldana). Rocket je sice blázen a není to žádný otcovský materiál, ale Groot je jeho nejlepší přítel. A Gamora je drsná vražedkyně, ale v partě bláznů je pořád přeci jenom hlasem rozumu.

Yondu (Michael Rooker) se připojí ke Grootovi a Rocketovi, až budou prchat před Ravagery (Yonduova tlupa desperátů), ale bližší podrobnosti o jeho momentálním vztahu se Strážci zatím nemáme. A Drax se spřátelí s Egovou důvěrnicí Mantis (Pom Klementieff). Navenek totiž může vypadat jako drsňák, ale je v něm také cosi nevinného a zranitelného.

Zároveň se objevilo také několik nových fotek, které najdete dole v galerii a režisér James Gunn nasdílel ještě ukázku z nahrávání soundtracku, který opět složil Tyler Bates:

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroje: USA Today, James Gunn, CBM

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2 slibují mnoho nového, nebojí se riskovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest