Suicide Squad 2 si vybral scenáristu

Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ten bohužel žádnou velkou důvěru nevzbuzuje.

Sebevražedný oddíl měl recenze spíše negativní, ale v kinech utržil 745 milionů dolarů, což je na první díl série, kde je neznámější postavou padouch Joker, více než dobrý výkon. O pokračování tedy nemohl být pochyb. Oznámeno bylo už před delší dobou a zatím jsme o něm věděli jen to, že David Ayer se od Suicide Squad přesunul ke Gotham City Sirens, a tak Suicide Squad 2 hledá nového režiséra. Zatím si vybral alespoň scenáristu.

Studio si vybralo Adama Cozada, se kterým momentálně dojednává detaily smlouvy. Fanoušky může potěšit, že jdou přípravy pokračování tak rychle kupředu, jinak se však nejedná o výrazně pozitivní zprávu. Samozřejmě, řada začínajících scenáristů si nemůže příliš vyskakovat a místo toho, aby ukázali, co v nich skutečně je, jen plní pokyny studia. Následně se pak ještě scénář třikrát změní během natáčení a ve střižně a scenárista z toho vyjde tak trochu jako obětní beránek. Třeba je to i Adamův případ, nicméně v tuhle chvíli je realita taková, že jeho dosavadní resumé moc velkou důvěru nebudí. Vidět jsme od něj mohli vidět dva průměrné bijáky: Jack Ryan: V utajení a Legendu o Tarzanovi. Pracoval také na chystané komiksovce Bloodshot, a thrilleru The Gray Man, ale kdo ví, kdy a v jaké podobě budou tyhle projekty nakonec realizované.

Jedním ze zvažovaných režisérů Suicide Squad 2 je i Mel Gibson, který připustil, že byl neformálně oslovený, a že se prozatím seznamuje s materiálem. Zatím také není zcela zřejmé, jaké postavy ve druhém filmu vlastně uvidíme, když se tak nějak souběžně připravují zmiňované Gotham City Sirens, kde jednou z protagonistek bude Harley Quinn (Margot Robbie). Spekulovalo se také o samostatném filmu s Deadshotem (Will Smith). Jsme ale samozřejmě ve filmovém univerzu, kde jednotlivé postavy mohou proudit sem a tam, tak snad se celá parta opět shledá u nějaké mise, na kterou jde vyslat jedině tým postradatelných superzločinců.

Zdroj: THR

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu Suicide Squad 2 si vybral scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest