Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona

Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kteří další kandidáti jsou ve hře? AKTUALIZOVÁNO podruhé - o další podrobnosti

AKTUALIZACE 2: Objevilo se ještě několik dalších podrobností. Redaktor z Variety ke svému původnímu článku na Twitteru doplnil, že pokud Gibson bude jen trochu chtít režírovat, film je jeho. A že dříve vystupoval proti komiksům? V případě Suicide Squad 2 jej ani tak neláká vlastní projekt, jako spíš nabité obsazení. Obzvlášť by pak chtěl spolupracovat s Willem Smithem.

AKTUALIZACE: Objevilo se video, ve kterém Gibson o Suicide Squad mluví, ale zvuk je vyloženě mizerný, takže detaily konverzace nám zatím zůstávají utajeny. Jestli jste někdo pochytil přesně Gibsonova slova, podělte se v komentářích. Video je na konci článku.

Původní novinka: David Ayer bude točit Gotham City Sirens, film o ženských hrdinkách/antihrdinkách ze světa DC komiksu, s Harley Quinn (Margot Robbie) v čele. Pro Suicide Squad 2 se tak hledá nový režisér. Podle hollywoodských zpravodajů je ve hře řada kandidátů a další budou přibývat, ale pro tuto chvíli jsou známí: Daniel Espinosa (Dítě číslo 44, Nepřítel pod ochranou), Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad), Jonathan Levine (Mrtví a neklidní, 50/50), ale také Mel Gibson! Dle dostupných informací nikdo z pánů není favoritem a Gibsonova účast je více než nejistá, přesto jeho účast budí největší pozornost.

A ještě aby ne. Gibson je ze všech pánů bez debat nejslavnější, už jen proto, že vedle režírování také býval hereckou hvězdou přední velikosti. Ale u toho to nekončí. Má Oscara za Statečné srdce, aktuálně usiluje o dalšího za Hacksaw Ridge a stále se nad ním vznáší určitý kontroverzní oblak. Kvůli svým antisemitským výrokům byl Gibson dlouho persona non grata a Hollywood ani po letech neví, jak se k němu stavět. Vzhledem k vavřínům, které sklízí Hacksaw Ridge se zdá, jako by Melovi bylo odpuštěno, ale docela už se svého škraloupu nezbaví nikdy.

Zajímavé je, že Gibson bývá v rozhovorech ke komiksovým filmům hodně kritický. O Batman v Superman řekl, že je to „piece of shit“. O marvelovkách zase řekl, že je v nich spousta násilí bez svědomí. Jsou násilnější, než kterýkoliv jeho film, ale postavy jsou vám stejně u zadku. Obecně se pak zdá, že rád točí svoje vlastní látky, jeho aktuálním vysněným projektem je historická sága o florentské rodině Medicejů. Hollywood Reporter nicméně uvádí, že se Gibson „seznamuje s látkou“, tak třeba jej právě Suicide Squad zaujme. Třeba to pro něj může být, obzvlášť v tomhle bodě kariéry, nabídka, která se neodmítá. Nominaci na Oscara už má, tak možná stačí pro někoho natočit jeden úspěšný blockbuster a bude si moci napříště točit cokoliv jen bude chtít…

Co říkáte? Chtěli byste, aby Suicide Squad 2 točil Mel Gibson nebo některý z výše uvedených pánů?

Zdroje: THR, Variety, Justin Kroll I, II, III, IV, Comicbook.com, Deadline II, Deadline

Galerie: 8

Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Warner jako režiséra zvažuje Mela Gibsona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest