The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok

The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ben Affleck také otevřeně promluvil o osobních problémech. AKTUALIZOVÁNO o podrobnosti o scénáři.

AKTUALIZACE: Krátce po tom, co se Ben Affleck vzdal režie filmu, jsme slyšeli protichůdné zprávy o tom, jak to bude se scénářem. Jednou se mluvilo o tom, že se bude přepisovat, podruhé, že je studio spokojené se scénářem, který připravili Ben Affleck a Geoff Johns, šéf DC Filmu. I níže zmiňovaná zpráva Entertainment Weekly uvádí, že Affleck s Johnsem jsou pořád scenáristy. Ať už to tak je nebo není, server Slashfilm teď tvrdí, že se scénář opravdu bude přepisovat úplně od nuly. Což je nejspíš dobře. Čas je, Ben Affleck v rozhovorech dlouhodobě mluvil o tom, že scénář není v ideální kondici, a pokud má režisér Matt Reeves natočit dobrý film, tak je jedině dobře, když nad ním bude mít dohled už příprav scénáře.

Původní novinka: Ben Affleck před časem opustil režisérský post příštího Batmana a po čase jeho úkol převzal Matt Reeves (Planeta opic 2 a 3). Ten podle informací reportéra z Variety je až do konce června povinován pracovat na Válce o Planetu opic, a tak je prý více než pravděpodobné, že casting nezačne dřív než v červenci a se začátkem natáčením máme počítat spíš až na příští rok.

Ben Affleck souběžně na svém Facebooku zveřejnil nesmírně osobní prohlášení, ve kterém odhalil, že dokončil léčbu závislosti na alkoholu. S alkoholem měl potíže už delší dobu a bude s ním bojovat i nadále. Život chce žít naplno a být tím nejlepším možným otcem. Jeho děti by měly vědět, že požádat o pomoc není žádná ostuda, stejně jako podat pomocnou ruku komukoliv, kdo se sám bojí udělat první krok. Dále Affleck poděkoval rodině, přátelům a Jennifer Garner, matce jeho dětí. Podpořila jej a starala se o děti v době, kdy na sobě pracoval. Affleck se domnívá, že učinil první z mnoha kroků k úspěšnému návratu k normálu. Affleckovo doznání podané jeho vlastními slovy, najdete na jeho Facebooku.

Entertainment Weekly doplňuje, že podle zákulisních zdrojů Affleckova léčba neměla vliv na jeho účast na Batmanovi, a že Ben stále s Geoffem Johnsem spolupracuje na scénáři filmu. To tak klidně může být, ale osobně bych nevylučoval možnost, že herec/režisér nechtěl náročným programem riskovat svoje pokroky v léčbě, zvlášť když je příprava Batmana evidentně stresující a pro Afflecka je podle všeho prioritou být dobrým (a tedy střízlivým) otcem. Tak hodně štěstí Bene, filmy vem čert, rodina je rodina.

Zdroje: Justin Kroll I, II, EW

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 8

The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu The Batman: Natáčení začne nejspíš až příští rok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest