The Batman potvrdil režiséra, Nightwing dostane vlastní film

The Batman potvrdil režiséra, Nightwing dostane vlastní film | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
DC zahajuje masivní gothamskou ofenzivu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Ben Affleck na Twitteru přivítal Reevese na palubě. Napsal mu: "Vítej do netopýří jeskyně" a sdílel novou fotku, kterou najdete dole v galerii. Pozná někdo z vás, jestli je z Batman v Superman anebo až z Justice League? Matt Reeves následně odepsal: "Ha! Díky moc chlape. Jsem tak nadšený."

Původní novinka 23.2.: Jako na houpačce. Ben Affleck se vzdal režie The Batmana. Následně bylo vybráno několik možných náhradníků, mezi nimi studio nejvíc stálo o Matta Reevese. Ten následně začal jednat o podmínkách spolupráce, aby po čase přišla zpráva, že se jednání zarazila. Už tehdy někteří hollywoodští zpravodajové zdůrazňovali, že to se někdy prostě stává, často jde pouze o tvrdou vyjednávací taktiku. A hle, skutečně to tak je. Šéf Warneru Toby Emmerich a Matt Reeves ve společném prohlášení oficiálně oznámili, že Reeves natočí snímek, který sám Emmerich označuje názvem „The Batman“. Reeves (poslední dva díly Planety opic, Cloverfield) zároveň byl ustanovený producentem filmu.

V prohlášení Reeves uvedl, že Batmana má rád už odmalička. Je to podle něj ikonická a přitažlivá postava, která jej hluboce oslovuje. Je pro něj ctí spolupracovat s Warnerem a těší se, až přinese na plátna nový (epický a emocionální) pohled na maskovaného bojovníka se zločinem. Emmerich u Reevese zdůraznil, že je to žánrový režisér, který zvládá výstavbu světů i emoce. Prvotní tisková zpráva žádným způsobem nezmiňovala Bena Afflecka a dříve se objevily zvěsti o tom, že by snad herec mohl chtít projekt opustit. Studio však novináře při žádosti o doplnění ujistilo, že Affleck je i nadále na palubě.

Tím ale novinky z Gothamu nekončí! Chystá se také celovečerní hraný film s Nightwingem! O režii vyjednává Chris McKay, jehož prvním celovečerním filmem byl Lego Batman, který je často chválený jako jako snímek, kterému se do postavy Batmana a jeho „rodiny“ podařilo proniknout, jako málokterému jinému. Scénář píše Bill Dubuque, který napsal loňské Zúčtování s Benem Affleckem. Předtím napsal Soudce s Robertem Downeym Jr.

V komiksech je Nightwight jednou z hlavních Batmanovských postav. Začínal jako akrobat v cirkuse, a když byli jeho rodiče zavražděni, ujal se jej Bruce Wayne. Následně se z něj stal Batmanův pobočník Robin. Když trochu zestárne, přijme identitu Nightwinga, samostatného superhrdiny a následně také vůdce Teen Titans, superhrdinů v pubertálním věku. Dříve se o zařazení Nightwinga do filmového světa DC objevovaly nejrůznější zvěsti, teď se o něm tedy dozvídáme první pevnější zprávy.

Zdroje: Batman News, THR, Erik Davis

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

The Batman potvrdil režiséra, Nightwing dostane vlastní film | Fandíme filmu The Batman potvrdil režiséra, Nightwing dostane vlastní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest