Captain America 2: Marvel vybírá režiséra

Captain America 2: Marvel vybírá režiséra | Fandíme filmu
Kdo zrežíruje druhého Kapitána? A co jsme se dozvěděli o příběhu.

Captain America 2 zatím ani nemá pevně stanovené datum premiéry (čekat ho můžeme s největší pravděpodobností v roce 2014), ale Marvel myslí dopředu a začíná hledat režiséra. Podle magazínu Vulture jsou mezi žhavými kandidáty následující tři jména: George Nolfi, F. Gary Gray, a duo Anthony a Joseph Russo. Jako nejzajímavější z dané trojice působí George Nolfi, který spolupracoval na scénáři k třetímu Bourneovi a natočil velice příjemný sci-fi thriller Správci osudu.

Bratři Russoovi jsou tak trochu neznámá a mohli by překvapit. Z filmů mají sice na kontě pouze blbiny typu My dva a křen, ale jejich největší zásluhou je spolupráce na vynikajícím seriálu Community, takže nějaký talent v nich rozhodně dřímá. V nejbližší době by bratři měli začít natáčet komiks Ciudad s Dwaynem „The Rockem“ Johnsonem v hlavní roli. Posledním kandidátem je F. Gary Gray, rutinér (Ctihodný občan, Loupež po italsku), který by sice asi nedokázal nijak zvlášť překvapit, ale téměř určitě by nic nezkazil.

Scénář by stále měli připravovat autoři jedničky Christopher Markus a Stephen McFreely a podrobnosti o tom, co by na nás mohli chystat, se dozvíte ve starším článku. Teď jsme se ale dozvěděli zajímavé novinky přímo z úst Kevina Feigeho, presidenta Marvel Studios. Feige v rozhovoru o Avengers uvedl, že pokud agenti SHIELDu nedostanou vlastní film, s největší pravděpodobností je příště uvidíme právě s Captainem. Iron Man i Thor totiž mají vlastní vedlejší postavy, zatímco Kapitán byl od svých blízkých odtržen skokem v čase. V současnosti je totálně vykořeněný a SHIELD je nejblíže něčemu, co by se dalo nazvat Capovou rodinou. Ostatně SHIELD nemá příliš daleko k armádě. Co na to říkáte vy? Chtěli byste Captaina vidět spolupracovat s Furym či Hawkeyem nebo byste byli radši, kdyby SHIELD dostal úplně vlastní film?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest